Om Eskeland Electronics AS

Severin A Eskeland
Daglig leder
Mob: 909 43 070

Jan-Helge Høvset
Salgsingeniør
Mob: 478 09 494

Anne Line
Salgssekretær
Tlf: 64 97 30 70

Terje
Service og support
Tlf: 64 97 30 70

Jurek Karwowski
Servicetekniker
Tlf: 64 97 30 70

Siden 1993 har vi levert måleinstrumenter for lokalisering, test og feilsøking. Kompetanse gjennom lang erfaring og kvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter gir deg en trygg handel. Vi driver et velutrustet serviceverksted for produktene vi selger og er autorisert verksted for RIDGID inspeksjonskamera. I 2009 ble virksomheten omdannet fra enkeltmannsforetak til AS med nytt organisasjonsnummer: 994277545.

Vår nettbutikk gir oversikt over produkter og priser. Nettleseren din må settes til å akseptere informasjonskapsler (cookies) for å kunne navigere i nettbutikken. Dersom du har problemer, kan du gå til vårt nettstedskart som gir oversikt over alle produktsider og PDF-dokumenter. De fleste produktene som vises i nettbutikken er normalt lagerførte, og vi sender som regel samme dag for bestillinger mottatt før kl. 13:00. Leveringstiden er 2-4 dager med normal postgang. Nettbutikken støtter handel med VISA og MasterCard, men vi kan også sende med postoppkrav.

Ønsker du å komme på besøk for demonstrasjon er du velkommen, men ta kontakt for å avtale dette på forhånd. Gå til vår kontaktside for kart og veibeskrivelse.

 

Vi er norsk produktansvarlig for:

Fisher Labs logo

Fisher Labs (USA) var den første produsenten til å patentere og masseprodusere metalldetektorer (1931). Fisher er kjent for sine gode metalldetektorer. I 2006 lanserte de F75 metalldetektor som oppsummerer Fishers 75 år som innovatør og ledende produsent i bransjen. Fisher lager også metalldetektorer for diverse yrkesbruk, samt kabelsøkere og lekkasjesøkere. I 2005 gikk de inn i sikkerhetsmarkedet med M-Scope, verdens første fullt sammenleggbare metalldetektorportal.


Bounty Hunter logo

Bounty Hunter (USA) er kjent for Bounty Hunter Junior og andre hobby metalldetektorer i den laveste prisklassen. En av verdens største metalldetektorprodusenter. Eies av First Texas (US) gruppen som også eier Fisher Labs.


C.Scope logo

C-Scope (England) er Europas største produsent av metalldetektorer og har mer enn 25 års erfaring. C-Scope er kjent for å lage gode metalldetektorer som er enkle å bruke, samt for sin CAT kabelsøker for rør- kabelpåvisning.


SeekTech logo

SeekTech (USA) har hatt enorm suksess med sin teknologisk grensesprengende SR-20 kabelsøker. De patenterte omnidireksjonelle antennene gjør det mulig å se kabelens posisjon, retning og dybde uavhengig av mottagerens vinkel. SR-20 og øvrige SeekTech kabelsøkere kan også benyttes med sonder for oppsporing av ikke-metalliske rør.


Schonstedt logo

Schonstedt (USA) er verdens største produsent av magnetometere for yrkesbruk, og er mest kjent for sine magnetometere med høy følsomhet for jernholdige metallobjekter som kumlokk, stoppekraner, nedgravde tanker og ueksploderte granater.


Mala logo

Malå GeoScience (Sverige) er en av verdens fremste produsenter av mark- og georadarer for kartlegging av grunnforhold. Malå er mest kjent for sin prisgunstige og brukervennlige Easy Locator GPR markradar som er den første GPR med gjennombrudd som hjelpemiddel for rør- og kabelpåvisning.


 

Ovarro (tidligere Primayer) er en av verdens fremste produsenter av utstyr for lekkasjelokalisering. Leveringsprogrammet inkluderer korrelatorer, mark og ventillyttere, dataloggere og innstikksmålere. Mest kjent for sin populære Eureka 2R lekkasjekorrelator, ENIGMA lekkkasjeloggere og Xilog dataloggere med fjernavlesning.


FAST logo

FAST GmbH (Tyskland) er en av verdens fremste produsenter av lekkasjelyttingsutstyr som marklyttere, ventillyttere, korrelatorer og lydloggere. FAST er mest kjent for sin Aqua M-200 lekkasjelytter som er blitt standarden i markedet for marklytting samt Leakstation AZ-100 lydloggere for lekkasjevarsling.


Qaudrina logo

Quadrina (England) er kjent for sine innstikksmålere som kan settes inn i vannledningen gjennom 1" eller 1,5" anboring, uten å forstyrre driften. Således kan en Quadrina innstikksmåler være et nyttig instrument for periodiske vannmålinger og kontrollmålinger.


Sensistor logo

Sensistor Technologies (Sverige) er et foregangsfirma når det gjelder tetthetsprøving og lekkasjesøking med hydrogen som sporgass. Hydrogen har den åpenbare fordelen at det er det tynneste og letteste grunnstoffet, og siver ut gjennom selv de minste porer og hull. Den patenterte Sensistor sensoren har en meget høy følsomhet for hydrogen, og kan detektere konsentrasjoner under 1 ppm.


NDB logo
NDB technologie (Canada) spesialiserer seg på måleinstrumenter for å lokalisere feil på høyspenningsanlegg. Deres leveringsprogram inkluderer ultrasonisk detektorer for corona utladningsstøy og diverse utstyr for deteksjon av partielle utladninger.


ESDERS logo

Esders GmbH (Tyskland) er en ledende totalleverandør av utstyr for trykkprøving av gass- og vannledninger. Dette inkluderer måleutstyr, kuplinger og slanger, stendere og trykkpumper. De kan også levere trykkprøvingstilhengere skreddersydd etter kundens behov.


Hydro Flow Products logo

Hydro Flow Products (USA) er en ledende produsent av måleutstyr for testing av brannvannskapasitet for pumper, hydranter og brannvannsutak, samt PC-programvare for dokumentasjon av brannvannsdekning. Den prisgunstige Pitotless Nozzle brannvann-mengdemåleren gjør det enkelt å teste uttakspotensiale med høy nøyaktighet. Hydro Flow Products er også produsenten bak HoseMonster vannspreder og Dechlor Demon for dekloring.

Tempo Textron logo

Tempo-Textron leverer et stort utvalg av test- og måleverktøy for kabelfeilsøking. Våre viktigste produkter fra Tempo er EML-søker for merking og lokalisering og TS-100 TDR reflektometer for kabelfeilsøking.Østerriske B2 Electronics GmbH spesialiserer seg på måleinstrumenter for isolasjonstesting og tilstandskontroll av høyspentkabler og andre nettkomponenter. De har stor suksess med sin HVA28 høyspent isolasjonstester som raskt har etablert seg som en bestselger i markedet for isolasjonstestere med spenning opptil 30 kV. Den nye bærbare BA75 oljetester måler den elektriske holdfastheten til transformatorolje opptil 75 kV.

 

Engelske HVPD Ltd er kjent som en av markedslederne i utvikling av måleinstrumenter for påvisning og lokalisering av partielle utladninger (PD - partial discharge) i høyspenningskomponenter. Opptil 90% av feilene i enkelte høyspenningskomponenter skyldes partielle utladninger og måleinstrumenter for lokalisering av PD på et tidlig stadium har et stort potensiale for å spare for kostbare reparasjoner og farlige situasjoner.

 

LASCAR dataloggere


LASCAR Electroncis (England) er kjent for sin prisbelønte EasyLog-serie med dataloggere for temperatur og luftfuktighet. Loggerne er utstyrt med USB kontakt for hurtig og ukomplisert dataoverføring. Gå til vår presentasjonsside for EasyLog dataloggere for mer informasjon.

 

 

 

 

Hovedside > Om Eskeland Electronics AS

Eskeland Electronics Logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70