Ny kabelsøker med OmniSeek

08-04-2008: SeekTech SR-60 er en ny og grensesprengende kabelsøker fra RIDGID SeekTech (USA), som ble kjent for sine gode kabelsøkingspatenter med lanseringen av SeekTech SR-20 kabelsøker for noen år tilbake.

SeekTech kabelsøkere er de eneste på markedet som kan vise signalets retning, dybde, signalstrøm og signalstyrke samtidig. SR-60 er markedets første kabelsøker med mulighet til å lokalisere alle frekvenser i området fra 10 Hz til 480 kHz, slik at den kan benyttes med enhver signalgenerator. Den nye OmniSeek søkemodusen gjør det mulig å skanne hele frekvensbåndet for å avdekke ukjente ledninger i området.

“SeekTech kabelsøkere er konstruert for å heve standarden innenfor ledningspåvisning. Med de teknologiske nyvinningene og båndbredden som SR-60 kan tilby, kan profesjonelle påvisere utføre ledningssøking med høyere sikkerhet til det beste for ledningseiere og entreprenører.” sier Severin A Eskeland, daglig leder i Eskeland Electronics, norsk importør for SeekTech.

For mer informasjon ta kontakt på telefon: 64 97 30 70 eller gå til www.detektor.no. Eller kom til stand B03-22 under Eliaden 2008.

SeekTech SR-60 kabelsøker for rør- og kabelpåvisning SR-60 kabeløsker i koffert med ST-305 signal generator og tangtransformator

 

Eskeland Electronics AS logo

 

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70