Ny metalldetektor bestselger for nybegynnere

08-04-2008: Fisher F2 er en ny og prisgunstig metalldetektor som på kort tid har etablert seg som en bestselger i markedet.

Metalldetektor F2 fra Fisher

Fisher F2 kan skilte med en rekke funksjoner som ikke er vanlig på en metalldetektor i prisklassen under kr. 3000. Dette inkluderer numerisk-ID som forenkler identifikasjon av mynter og smykker i områder med mye søppel, 4-toners lydidentifikasjon, kontinuerlig dybdemåling og diskriminering med NOTCH.

Fisher F2 metalldetektor ble nylig testet av det engelske metallsøkermagasinet "Treasure Hunting" som konkluderte at F2 var en fornøyelse å bruke. Denne testen kan lastes ned som PDF her: Test av Fisher F2 metalldetektor

Gå til Fisher F2 metalldetektor produktside for mer informasjon. Se også vår metalldetektor for metallsøking informasjonsside der du kan lese mer om denne morsomme hobbyen inkludert tips for forskjellige bruksområder enten det gjelder metallsøking etter gull i bekk og berg, metallsøking etter samlerobjekter på jorder eller metallsøking etter mynter og smykker på stranda.

 

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70