Trykkprøving av gass- og vannledninger

15-10-2008: På KommunalTeknikk 2008 har vi gleden av å presentere en rekke nye og spennende produkter for trykkprøving fra tyske ESDERS GmbH som er en markedsleder på området. Velkommen til stand B03-32!

Esders GmbH er en totalleverandør av utstyr for trykkprøving av gass- og vannledninger og leverer diverse måleinstrumenter, trykksensorer, slanger, kuplinger, vannmålere, trykkpumper med mer. De lager også skreddersydde trykkprøvingstilhengere etter kundens behov.

Esders totalpakke for trykktesting

GaWa instrument for trykkprøving  

Drucktest GaWa trykklogger

Drucktest GaWa er et håndholdt instrument som har flere anvendelser innenfor tetthetsprøving og trykklogging for gass og vann. Den har justerbart måleintervall fra 1 sekund til 1 minutt og 3 måleområder 0-200 hPa, 200-2000 hPa og 0-25 Bar (alternativt 0-50 Bar eller 0-100 Bar). Den har minne for 30.000 målinger og har to forskjellige måleprogram:
1. Datalogging der displayet viser aktuelt trykk med minimum og maksimum over måleperioden.
2. Testprogram for regulator der displayet viser sentrale trykkparametere for regulator med sikkerhetsventil. Leveres i koffert med lader, håndpumpe, koblinger, slanger samt skriver for resultater. Kan leveres i EX utgave for eksplosive miljø.

Memo instrument for trykkprøving

Drucktest Memo trykkprøvingsinstrument

Drucktest Memo er et avansert måleinstrument som er konstruert for å trykkprøve større gass og vannledninger, etter standardmetoden og kontraksjonsmetoden beskrevet i EN-805 og den nye tyske normen W400-2 som bygger videre på EN-805. Prosedyrene er integrert i programmet slik at man kan få en automatisk evaluering på stedet. Den har automatisk temperaturkompensasjon for gassmålinger og innebygget skriver for rapportering. Data kan også overføres til PC via infrarød link. Standardversjonen leveres med trykksensor for 0-25 bar, med en målenøyaktighet på 0,1% og minne for 1 million målinger. Oppladbare batterier sørger for opptil 35 timers drift. Den solide IP68 utformingen gjør den godt rustet for felten.


 

DWZ digital vannmåler

DWZ digital vannmåler er et kompakt og solid instrument for å måle vannmengde i forbindelse med trykkprøving, i henhold til EN-805 og W200-2. Den fås i 2 utgaver. DWZ-30 for 2-30 liter pr minutt og DWZ-160 for 4-160 liter pr minutt. Den viser den målte vannmengden på et LCD display med baklys. Nøyaktigheten er +-3%.

Esders kuplinger

 

ESDERS kuplingssats for trykkprøving

Et av de største frustrasjonsmomenter ved trykkprøving er ventiler og kuplinger som ikke holder tett. Mye tid kan gå tapt med kuplinger av standard kvalitet. Derfor har ESDERS konstruert en kuplingssats med høykvalitetskuplinger og overganger for å sikre en effektiv og pålitelig trykkprøving.

Vi kommer etter hvert til å legge ut mer informasjon om disse produktene på våre nettsider.
Dersom du har spørsmål i mellomtiden, ta kontakt på telefon eller på epost.

 

Eskeland Electronics Logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70