Velkommen til KommunalTeknikk/VVS Dagene-08 den 29.-31. Oktober

20-10-2008: På stand B03-32 på Norges Varemesse Lillestrøm, presenterer vi flere spennende nyheter innenfor lekkasjesøking, ledningssøking og va-drift. Her er våre viktigste nyheter:

Engima lekkasjeloggere

ENIGMA COMPACT dataloggere med hydrofoner
ENIGMA systemet med korrelerende dataloggere har tatt markedet med storm og blitt et nytt standardverktøy for effektiv lekkasjebekjempelse. ENIGMA COMPACT er en 3-loggers versjon av ENIGMA, som i stedet for mikrofoner kan benytte hydrofoner som sensor. Dette gir høyere følsomhet for støysvake vannlekkasjer på plastledninger.
Les mer på http://www.detektor.no/subdet90.htm

XILOG WMR batteridrevet datalogger med GSM dataoverføring
Denne dataloggeren en lavprisvariant av XILOG som er konstruert for datalogging på husvannmålere og andre vannmålere med pulsgiver. Denne dataloggeren har 5 års batterilevetid og innebygget GSM modem som overfører kurvedata og alarmer. IP66.
Les mer på http://www.detektor.no/subdet150.htm

PrimeProbe2 innstikksmåler

PrimeProbe 2 innstikksmåler
Denne innstikksmåleren er en videreutvikling av PrimeProbe som har vært et effektiv verktøy for periodiske eller permanente vannmålinger på ledningsnettet. Måleren har batteri for 5 års drift og kan monteres og demonteres uten å forstyrre driften av ledningen. Innsettes via 1” anborring. PrimeProbe 2 har en mer robust sensor og høyere nøyaktighet enn forgjengeren.
Les mer på http://www.detektor.no/subdet69.htm

Pitotless Nozzle

Pitotless Nozzle måledyse for testing av leveringskapasitet for pumper og brannhydranter og HoseMonster vannspreder som forhindrer erodering ved utspyling av store vannmengder.
Les mer på http://www.detektor.no/subdet129.htm

ESDERS trykkprøving

Utstyr for trykkprøving fra Esders GmbH
Esders er en totalleverandør av utstyr for trykkprøving av gass- og vannledninger og leverer diverse måleinstrumenter, trykksensorer, slanger, kuplinger, vannmålere, trykkpumper med mer. De lager også skreddersydde trykkprøvingstilhengere etter kundens behov.
Les mer på http://www.detektor.no/subdet154.htm


Dechlor Demon dekloring

Dechlor Demon for enkel og effektiv dekloring av vannledninger
Les mer på http://www.detektor.no/subdet142.htm

 

Eskeland Electronics Logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70