Gull for kr. 100.000 funnet med metalldetektor!

28-08-2010: I forbindelse med feiring av 100 millioner produserte tuber med Mills majones, ble en tube i ekte gull gravet ned på Langøyene ved Oslo...

Fem deltagere ble trukket ut til å delta i konkurransen der de skulle søke seg frem til gulltuben med hver sin Fisher F70 metalldetektor.

På jakt etter Mills gullbarre med metalldetektor

Tre av deltagerne i aksjon på volleyballbanen på Langeøyene. Det tok ca. 50 minutter med intens metallsøking og graving før gulltuben ble avdekket av Lars Ottar Halvorsen.

Konkurransedeltagere Åsmund Gylder, Randi Hansen, Line Kristensen, Tom Erik Hoff og Lars Ottar Halvorsen (med gulltuben), sammen med 2 representanter fra Mills: Arnt Ove Dalebø (i tubedrakt) og Stein Ivar Leidland.

Video av konkurransen er nå tilgjengelig på Youtube:

Metalldetektor konkurranse video

Mills gullbarre nærbilde

Gullbarre Mills Gulltube

Høsten er en fin tid for metalldetektoraktiviteter. Vi har siste året utvidet våre internettsider med mange nyttige metallsøkingtips, nye metalldetektorer (som den sensasjonelle DEUS metalldetektor fra franske XP) og nytt tilleggsutstyr.

Gå til nettbutikken for full oversikt eller ta kontakt på epost eller telefon.

Har du funnet noe spennende, eller har en morsom historie relatert til metallsøking, hører vi gjerne fra deg. Vi setter pris på tilbakemeldinger.

 

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70