Nytt inspeksjonskamera

20-06-2011: RIDGID SeeSnake micro er et populært verktøy for å foreta visuelle inspeksjoner i rør- og kanalsystemer og andre mørke, skjulte steder. Nå har den kommet i en ny versjon, micro CA-100, med forbedringer på en rekke områder.

CA-100 inspeksjonskamera i aksjonRIDGID micro CA-100 inspeksjonskamera

SeeSnake micro CA-100 har en LCD-skjerm på 3,5 tommer og er utstyrt med et vanntett 17 mm kamerahode med 4 lysdioder. En tast på kontrollpanelet gir mulighet til å rette opp bildevinkelen. Bedre lys, optikk og LCD-teknologi gir klarere og mer detaljerte bilder, og opprettingen av bildevinkelen gjør det lettere å orientere seg.

Den nye modellen fungerer med eksisterende micro-tilbehør som forlengelser og 9,5 mmkamerahode. I tillegg kommer det et nytt 6 mm kamerahode (tilgjengelig fra august 2011) som gir deg tilgang til hittil utilgjengelige kriker og kroker. Speil, krok og magnet følger med som før, slik at du kan se rundt hjørner og fiske opp småting.

Med den nye SeeSnake micro CA-100 er det snart ingenting som kan unnslippe ditt skarpe blikk.

Les mer om micro CA-100 inspeksjonskamera eller gå til nettbutikkens seksjon Videoinspeksjon > Inspeksjonskamera for å sjekke pris på CA-100 og øvrige inspeksjonskamera i vårt leveringsprogram.

Alle inspeksjonskamera i nettbutikken er normalt lagervare og leveringstiden er 2-3 dager med normal postgang.

 

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70