Velkommen til REN Metodedager

10-05-2013: Vi stiller ut våre nyheter og øvrig leveringsprogram av kabelsøkere, isolasjonstestere og feilsøkere på REN Metodedager 5.-6. juni i Drammen.

REN Metodedager avholdes 5.-6. juni i Drammen. Arrangementet er fulltegnet for 5. juni, men det er fortsatt ledige plasser 6. juni. Velkommen til vår stand på stasjon for verktøy og utstyr. Se www.ren.no for påmelding og mer informasjon.

Her er våre nyheter for messen:

 

Coronakamera for tilstandskontroll av kraftlinjer og nettkomponenter

Corona (glimming) på høyspentkomponenter er en viktig indikator på feil og svakheter som kan lede til strømbrudd med alvorlige konsekvenser og kostbare følgeskader. Ny teknologi utviklet av OFIL SYSTEMS (IL) kan måle det ultrafiolette (UV) lyset som utstråles fra corona uten å la seg forstyrre av det naturlige UV-lyset fra solen. Et OFIL coronakamera kan dermed visualisere corona på kraftlinjer og nettkomponenter på en avstand av opptil 100 meter, selv i fullt dagslys, og oppdage feil som ikke er mulig å avdekke ved termografering.

Les mer: http://www.detektor.no/subdet240.htm

 

HVA28TD 28 kV isolasjonstester for høyspentkabel

Den nye HVA28TD fra B2 Electronic (AT) er en høyspent isolasjonstester med integrert funksjon for måling av tapsfaktor, eller såkalt TangensDelta (TD). TD er en nyttig funksjon for tilstandskontroll av aldrene høyspentkabler med vanntrevekst. Med sine 14 kg er HVA28TD en av markedets mest kompakte VLF/TD-isolasjonstestere. Den kan levere en spenning på opp til 28 kV DC eller 20 kV rms med VLF sinus. Med en lastkapasitet på opptil 10 µF er det mulig å spenningsprøve flere mil med kabel.

Les mer: http://www.detektor.no/subdet220.htm

 

SSTDR kabelfeilsøkere fra Livewire Innovation

SSTDR er en ny teknologi som benyttes i en serie med kabelfeilsøkere fra Livewire Innovation (USA). Her kombineres Spread Spectrum (SS) med tradisjonell ekkometerteknologi (TDR) for å lokalisere brudd, kortslutninger og svakheter i spenningssatte og utkoblede kabler.

Les mer: http://www.detektor.no/subdet245.htm

 

Sonel MIC-5010 isolasjonstester, 5 kV

MIC-5010 er en prisgunstig og robust 5 kV isolasjonstester fra SONEL SA (PL) med funksjon for tilstandkontroll ved PI-, DAR-, DD- og SV-test. Den måler spenning, strøm, kapasitans og resistans med et måleområde opp til 15 TerraOhm. Den kan også benyttes som et voltmeter for AC/DC spenning opp til 600 V. En kortslutningsstrøm på 3 mA gir hurtig oppladning av testobjektet. Den kan drives av det oppladbare batteriet eller ved nettspenning. Den har minne for 11880 målinger og USB-kontakt for overføring av resultater til PC. Instrumentet er kapslet inn i en solid og vanntett (IP67) plastkoffert.

Les mer: http://www.detektor.no/BR-SONEL-MIC5010.PDF

 

Radiostøymåler fra Radar Engineers

Den nye 242 AM-UHF RFI radiostøymåleren fra Radar Engineers (USA) er konstruert for å måle radiostøy fra defekte nettkomponenter. I prinsipp er dette en AM radio med justerbar frekvens fra 0,5 til 1000 MHz. Den kan benyttes med et stort utvalg av antenner og er utstyrt med et LCD-oscilloskop som gjør det lettere å identifisere og spore opp forskjellige radiostøykilder.

Les mer: http://www.detektor.no/BR-RE-RFI-242.PDF

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70