GPR markradar/georadar levert til Geoscan AS

27-08-2015: Salg av Malå GX og CX georadarsystemer til Geoscan AS.

Malå GX GPR markradar/georadar Malå CX markradar/georadar
Malå GX GPR for geologiske og arkeologiske undersøkelser samt kartlegging av rør og kabler Malå CX GPR for undersøkelser av asfalt- og betongkonstruksjoner

Geoscan AS tilbyr kartlegging av grunnforhold og konstruksjoner ved bruk av georadar (GRP) og er en ledende aktør på området. Svenske Malå Geoscience er en av verdens ledende produsenter av georadarsystemer og har et stort utvalg som dekker diverse behov. En georadar benytter seg av radiobølger som sendes ned i grunnen og som reflekteres tilbake når de treffer materialer med ulike elektriske egenskaper. Dette er en effektiv og ikke-destruktiv metode for å undersøke og kartlegge grunnforhold og strukturer i jord, asfalt og betong.

Malå Ground Explorer (GX) er en ny markradar basert på Malås HDR-teknologi med opptil 20% bedre dybdepenetrering og bedre oppløsning enn eldre systemer. Den leveres med antenner med frekvens fra 80, 160, 450 eller 750 MHz for å dekke forskjellige behov som geologiske og arkeologiske undersøkelser og kartlegging av rør, kabler og konstruksjoner. Lave frekvenser (80 og 160 MHz) egner seg best for å kartlegge geologiske lagdelinger ned til store dyp. Høye frekvenser (450 og 750 MHz) egner seg best for å kartlegge rør, kabler og strukturer samt lagdelinger i overflaten.

Les mer:  Malå GX Ground Penetrating Radar

Malå Concrete Imaging System (CX) er en kompakt radar som er konstruert for undersøkelse av lagdeling og strukturer i betong eller asfalt. Den kan benyttes til å måle asfalttykkelse og overdekning i tillegg til å lokalisere og kartlegge rør, kabler, armering, hulrom og sprekker. Den kan leveres med antenner på 1.2, 1.6 eller 2.3 GHz som velges avhengig av behov for oppløsning og dybderekkevidde. Antennene monteres i en liten vogn med hjul og håndtak og bryter for å aktivere skanning. Systemet får plass i en koffert som er lett å transportere.

Les mer:  Malå CX Concrete Imaging System

Geoscan AS ved Karstein Monsen kan kontaktes for oppdrag over hele landet. Geoscan AS

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70