Hipot-testere, effektanalysatorer og høyspent spenningsmålere

21-11-2015: Avtale med Vitrek for salg av elektriske sikkerhetstestere, effektanalysatorer og kilovoltmeter for høyspent spenningsmåling.

Vitrek (USA) er markedsleder på elektriske sikkerhetstestere. De har utviklet et unikt system for PC-styrt megging (både AC og DC) og lavohmmåling av ledningsresistans (CR) for kabler og kontakter med flere ledere. Systemet kan tilpasses et stort antall testpunkter og gir en dramatisk tidsbesparelse i forhold til manuell testing og omkobling. Systemet er blant annet levert til Siemens, Precision Subsea og Draka Prysmian for fabrikktesting av subsea jumpere, kontakter og kabler med flere ledere.

Har du behov innenfor elektrisk sikkerhetstesting, automatisert megging/hipot, effektanalysering eller høyspent spenningsmåling ta kontakt.

Vitrek 95x hipot sikkerhetstester Vitrek PA900 effektanalysator Vitrek 4700 kilovoltmeter/høyspentmåler

Vitrek 95x-serien består av  sikkerhets-testere for elektriske systemer med hipot test opptil 11 kV AC og 15 kV DC, IR opptil tera-ohm, CR ned til microohm og test av jordforbindelse (Ground Bond) med opptil 40 A. Kan programmeres og styres fra PC. Automatisk omkobler for test av et stort antall ledere og målepunkter er også tilgjengelig.

 Vitrek 95x hipot sikkerhetstester

Vitrek PA900-serien består av avanserte, harmoniske effektanalysatorer med enkel betjening via en stor og oversiktlig berøringsskjerm. Med flere kanaler og en meget høy nøyaktighet over et stort frekvensområde er de godt utrustet til å takle de vanskeligste oppgaver innen energimåling. Alt dette til en overkommelig pris.

 Vitrek PA900 effektanalysator

Vitrek 4700 måler AC og DC spenning med høy presisjon. Den tåler opptil 10 kV direkte og opptil 140 kV DC og 100 kV AC ved bruk av ekstern probe. AC spenning fra 0,01 Hz til 600 Hz angis med rms, peak, frekvens, crest factor og DC offset.

 Vitrek kilovoltmeter

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70