Vesala sonder, kabelsøkere og feilsøkere

15-01-2016: Finske Vesala er markedsleder på sonder for oppsporing av rør. De har også et godt utvalg kabelsøkere og feilsøkere. Vi er norsk importør for Vesala produkter.

Sonder for oppsøking av rør og kanaler

Vesala har et meget stort utvalg av sonder med diameter fra 6 mm til 42 mm og radiofrekvens på 512 Hz, 10 kHz eller 33 kHz. Sondene monteres på stakeål og mates inn i rør for å påvise trasé eller lokalisere blokkeringer med en rør/kabelsøker som lokaliserer radiosignalet fra sonden i overflaten over sonden. Mikrosondene Vesala MPL6-10 og MPL6-33 har frekvens på hhv 10 og 33 kHz og egner seg godt for rør ned ned til 8 mm diameter. Den kraftige Vesla PL42-05 har en diameter på 42 mm, frekvens på 512 Hz og er konstruert for å påvise rør på dybder på mer enn 10 meter.

Vesala sonder for oppsøking av rør

Kabelsøkere og feilsøkere

Vesala har også et stort utvalg av måleinstrumenter for lokalisering av kabler og sonder og test av kobberkabel. AP32 testtelefon for ADSL/VDSL DSLAM test og DSL linjeindikator. PK2 elektronisk borrguide med følere for å unngå metall og strømførende kabler. TM30 kabelsøker for spenningsførende kabler opptil 400 V. XT25 tonesøker for å identifisere kabelpar. CL43 prisgunstig mottager for oppsøking av sonder eller kabler. CTT33 prisgunstig signalgiver for oppsøking av kabel.

Vesala testinstrumenter

Last ned Vesala katalog for mer informasjon eller ta kontakt.

 Vesala sonder, kabelsøkere og feilsøkere

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70