DGA oljeanalysator for transformator

20-10-2016: Morgan Schaffer er verdens ledende produsent av DGA oljeanalysatorer for transformatorer med mer enn 50 års erfaring.

Vi er stolte av å melde om avtale for salg av Morgan Schaffer produktene i Norge. Sammen med Haefely Hipotronics og B2 Electronic kan vi nå tilby et meget komplett program av måleinstrumenter og utstyr for test og kontroll av transformatorer.

Dissolved Gas Analysis (DGA) måler gasser oppløst i transformatorolje og regnes som den viktigste indikator for tilstandskontroll av oljefylte transformatorer. Gassenes konsentrasjon og mengdeforhold gir viktig informasjon om årsak til feil og alvorlighetsgrad. Morgan Schaffer har et stort utvalg av modeller for permanent installasjon, periodiske målinger i felt og laboratoriebruk. Instrumentene er selvkalibrerende og benytter termisk konduktivitet eller gasskromotografi for presis måling av inntil 9 feilgasser (hydrogen, kullos, metan, acetylen, etylen, etan, karbondioksid, oksygen, nitrogen) i tillegg til SF6 og vanninnhold. De er i øverste klasse på nøyaktighet, følsomhet, måleområde og driftssikkerhet og leveres med 30 måneders garanti mot fabrikasjonsfeil.

Ta kontakt for demonstrasjon og tilbud.

Morgan Schaffer Calisto DGA oljeanalysator for transformator Calisto-serien består av modeller som er konstruert for permanent installasjon på transformator. De kan avleses via USB eller online via Ethernet, GSM-modem, 4-20 mA med mer. Systemene er meget robuste og konstruert for vedlikeholdsfri drift med en forventet levetid på mer enn 15 år.
Myrkos-serien består av to modeller som måler alle de 9 feilgassene i tillegg til vanninnhold. Myrkos Lab er konstruert for bruk i laboratorier, mens Myrkos Field er tilpasset bruk i felt og bygget inn i en solid transportkoffert med oppladbart batteri for drift i opptil 7 timer. Morgan Schaffer Myrkos DGA oljeanalysator

Morgan Schaffer InsideView programvare for DGA analyse

InsideView er et PC program som enkelt gir en god oversikt over helsetilstanden til dine transformatorer. Den kan importere resultater fra DGA systemer og oljelaboratorier og gir grafiske kurver over historiske data, samt presis analyse i henhold til veletablerte vurderingskriterier, som blant annet Duval triangel.

Les mer:  Transformatortestere

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70