T&R Test releverntestere, lavohmmetere og høyspenttestere

01-12-2016: T&R Test Equipment Ltd (UK) er en ledende leverandør av microohmmetere, høyspenttestere og måleinstrumenter for å teste relevern. Vi har fått avtale for salg av deres måleinstrumenter i Norge.

Måleinstrumenter for test av relevern

T&R Test relevern testere

T&R Test har et stort utvalg av måleinstrumenter for test av relevern; fra noen av de mest kompakte primærinjeksjonssystemene i markedet til PCU2 som kan produsere opptil 12.000 A og 3 fase primærinjeksjonssystem med 1.200 A pr fase. Sekundær injeksjonssystemene er svært allsidige og kan teste et stort utvalg av releer inkludert strømreleer, spenningsreler og frekvensreleer. Modellen 200ADM-P har utgang for AC strøm og spenning samtidig og kan endre frekvensen med oppløsning på 0,1 grader for å teste effekt- og distansevern.

 

200A og 600A lavohmmeter/microohmmeter
T&R Test DMO200 200A lavohmmeter/microohmmeter

DMO200 og DMO600 er kompakte og nøyaktige microohmmetere med strømkapasitet opptil henholdsvis 200 A og 600 A. Begge instrumenter har et resistanseområde fra 0,1 microOhm til 5 Ohm. De kan benyttes med strømtang der begge sider av det som testes er jordet slik at strømmen som forsvinner til jord trekkes fra målingene. Resultater kan lagres til USB minnepinne og overføres til PC.

 

AC/DC hipot høyspenttestere opptil 100 kV
T&R Test hipot systemer

T&R Test har et omfattende utvalg av hipot systemer med AC eller DC spenning fra 3 til 100 kV. Utvalget inkluderer kompakt og mobilt utstyr for bruk i felt og større systemer med høy effekt og spenning for bruk på verksted eller i laboratorie.

Les mer:  T&R Test instrumentkatalog

Ta kontakt for tilbud og mer informasjon.

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70