Eliaden en suksess for Eskeland Electronics

22-05-2006: I forbindelse med lanseringen av den nye Seektech SR-20 kabelsøker ble det dratt i gang en kabelpåvisingskonkurranse på standen.

Deltagere fikk sjekket sine generelle kunnskaper innen fagområdet, og prøve seg på kabelsøking med Seektech SR-20. Den praktiske delen av konkurransen gikk ut på å følge en kabel som buktet seg rundt under teppet på standen. Totalt 25 påvisere meldte seg på konkurransen. Daglig leder Severin A Eskeland forteller:

 

"Kabelpåvisning er blitt stadig mer krevende ettersom kabeltettheten i bakken bare øker. Feil i kabelpåvisning kan innebære store reparasjonskostnader og livsfare, dersom man støter på ledninger med gass eller strøm under graving. Den nye Seektech SR-20 baserer seg på ny teknologi som gjør det lettere for påviseren å følge og identifisere forskjellige kabler. Vår testkabel representerte en stor utfordring for tradisjonelle kabelsøkere som er vanskelige å bruke på kabler med krappe svinger. De aller fleste klarte likevel denne testen med glans med Seektech SR-20, og de positive tilbakemeldingene har vært overveldende. Vi har allerede mottatt flere bestillinger."

 

Samtlige deltagere var med i trekningen av en Fisher 1212-X hobby metalldetektor, og denne premien gikk til Stian Risbakken i Eidsiva Energi. Prisen for beste besvarelse gikk til Jan-Erik Lager i Fortum AS i Sarpsborg. Han får et diplom, lykt og t-skjorte.

 

For ytterligere informasjon om Seektech SR-20 og Eskeland Electronics gå til internettside på www.detektor.no

 

 

 

Jan-Erik Lager i aksjon med Seektech SR-20

 

Eskeland Electronics Logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70