Metalldetektor for de som vil ha det beste!

Fisher F75 metalldetektor ble lansert i 2006 for å feire Fishers 75 år som ledende detektorprodusent. Etter 10 år og flere oppdateringer av både elektronikk og programvare er den fortsatt regnet som en av de beste toppmodellene i markedet. Den er en drømmemaskin for den erfarne detektorentusiast. Samtidig er den så enkel å bruke at den også appellerer til den seriøse nybegynner!

Fisher F75 er en revolusjonerende metalldetektor på mange plan. Modeller levert fra januar 2015 har oppdatert elektronikk og ny programvare med FAST (Fast Retune) program for maksimal signalseparasjon, digitalt støyfiler for stillere søk (DST) og justerbart jernvolum (FeTone).

Finner mer i områder med mye søppel

Det nye diskriminasjonsfilteret og det spesielle DD-søkehodet, gjør det mulig å plukke mynter og smykker i områder med høy konsentrasjon av korker, spiker og annet metallisk søppel. Dette vil åpne for å finne nye gjenstander i områder som tidligere har vært ansett som gjennomsøkte. Det nye Fast Retune programmet tar signalsparasjonen til et nytt nivå.

 

Digitalt støyfilter

Det nye DST støyfilteret (Digital Shielding Technology) gjør det mulig å søke med høyere følsomhet i områder med mye elektriske forstyrrelser. Dette merkes ved et roligere lydbilde med færre forstyrrende signaler og en mer behagelig søkeopplevelse.

 

Allsidig anvendelsesområde

Noen metallsøkere er optimalisert for søking etter mynter, noen for å finne gamle gjenstander, og andre for å søke etter gull eller meteoritter. Med Fisher F75 kan du søke etter alle disse tingene med vissheten om at du har den beste metalldetektor for oppgaven.

 

Ergonomisk design

Balanse- og vektmessig er dette en suveren metalldetektor, samtidig som konstruksjonen er solid. Med en vekt på kun 1,6 kg kan man gjennomsøke et område raskt uten å bli sliten i arm og skulder.

 

Brukervennlighet

Fisher F75 er konstruert for å være enkel i bruk. Dette gjør det enkelt å få maksimalt ut av søkeren uten å måtte fordype seg i tunge brukermanualer. Menysystemet er oversiktlig og synes godt på den store, bakgrunnsbelyste LCD-skjermen. Kontrollpanelet har bare to knapper. En hurtigveiledning på en A4 side gir deg alle instruksjoner du trenger for å komme i gang.

 

Driftskostnader

Fisher F75 benytter seg av høyteknologisk elektronikk med ekstremt lavt strømforbruk. 4 stk. AA-batterier gir en batterilevetid på ca. 40 timer. Dette gjør den meget økonomisk i drift.


Varianter

Fisher F75 fås nå i 3 forskjellige varianter. F75 (standardutgaven), F75LTD og den nye F75+. Alle variantene har samme elektronikk, men F75+ og F75LTD skiller seg fra F75 ved at de tilbyr to ekstra programmer (CACHE og BOOST) som forbedrer rekkevidden. CACHE programmet gir best dybde for store dype objekter og BOOST programmet er best dybde for mindre objekter. Forskjellen mellom F75+ og F75LTD er at sistnevnte leveres med et 5-tommer søkehode inkludert i prisen.

 

 

Fisher F75 metalldetektor

 

Fisher F75 er utstyrt med et oversiktlig kontrollpanel med kun to brytere. Ved å trykke på menyknappen, kan man raskt og enkelt navigere seg gjennom de forskjellige innstillingene og foreta justering med settings-bryteren. Dersom man er nybegynner, kan man la automatikken ta hånd om innstillingene og følge nybegynner oppsettet. Den avanserte brukeren vil sette pris på å kunne fininnstille metalldetektoren for å få maksimal ytelse ut av maskinen, avhengig av søkeoppdrag og jordsmonnet på søkeområdet. Utførlig norsk brukerveiledning gjør det mulig å fordype seg i funksjoner og muligheter skritt for skritt. Ekstra søkehoder og regndeksel for å beskytte kontrollhus og batterikasse mot regn og søle er tilgjengelig som tilleggsutstyr.

 

F75 metalldetektor kontrollpanel

Generelle spesifikasjoner
Anvendelsesmiljø: Temperatur: -20° til +50°C. Fuktighet: 0-90% ikke-kondenserende
Driftsfrekvens: 13 kHz, krystallkontrollert. Justerbar for eliminering av forstyrrelser
Driftsprinsipp: VLF induksjonsbalanse
Følsomhet: Justerbar i 100 nivåer
Søkemoduser: Diskriminasjonsmodus, alle-metaller-statisk-modus, alle-metaller-motion-modus, finsøkingsmodus
Spesielle funksjoner: Numerisk ID (0-99), opptil 4 toner for lydientifisering, automatisk grunnbalansering (FASTGRAB™), konfidensindikator, mineralindikator, justerbart jernvolum, digitalt støyfilter, finsøkingsfunksjon med dybdemåling, lydkrets og numerisk ID krets med uavhengig prosessering
Grunnbalansering: Automatisk (FASTGRAB™) eller manuelt justerbar
Gunnbalanseringsområde: Fra ferritt til salt, inkluderende. 500 nivåer
Søkehode: Vanntett, elliptisk 11-tommer av DD-type
Rekkevidde (lufttest): 35-40 cm for stor 5 øre. Opptil 1,5 meter for større objekter
Strømforsyning: 4 stk 1,5V AA alkaliske batterier
Batterilevetid: Typisk 40 timer med alkaliske batterier
Vekt: 1,6 kg inkludert batterier

Tekniske spesifikasjoner
Teknisk følsomhet: 60 milliarder rot Hertz (detektivitet)
Lagkoeffisient: 78 millisekunder
Reaktiv overbelastning: ca 10.000 micro-cgs (volum susceptibilitet)
Resisiv overbelastning: ca 1.200 micro-cgs (volum susceptibilitet). 4.800 micro-cgs ved en følsomhetssetting mindre enn 30
Diskriminasjon grunnekskludering: Kombinasjon av andre og tredjeordens metoder
ID grunnekskludering: Tredje ordens

Ergometriske spesifikasjoner
Statisk balanse: Vertikal kraft på biceps i normal søkestilling tilsvarer 0,22 kg
Dynamisk balanse: Aksial moment på 0,39 newtonmeter
Kraft for å svinge: 7,1 newtonmeter

Fisher Labs (USA) er oppfinneren av den moderne metalldetektor og har utviklet og produsert detektorer siden 1931. Fisher står for kvalitet og vi leverer alle Fisher metalldetektorer med 5 års garanti. Se kjøpsvilkår for å lese mer om vår garanti. Eskeland Electronics AS er norsk importør for Fisher og ansvarlig for support og service. Ta kontakt om det er noe mer du lurer på vedrørende metallsøking eller denne metalldetektor.


Sjekk nettbutikken for prisinformasjon


Følg våre nyhetskanaler om metallsøking på Facebook og Twitter eller se vår informasjonsside metalldetektor for metallsøking for tips om valg av utstyr og svar på ofte stilte spørsmål.

 

Relaterte lenker

Sensasjonelt myntfunn - Eidsvoll og Ullensaker Blad skriver om sjeldent myntfunn utført av kunde med F75

 

 

Hovedside > Metalldetektor > Fisher F75

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70