Prisgunstig metalldetektor for barn

Bounty Hunter Junior er en av markedets beste metallsøkere med pris under tusenlappen. Den er utviklet av First Texas Products (USA), som er en av verdens største produsenter av metallsøkere og må ikke forveksles med billige etterlikninger fra Østen.

Bounty Hunter Junior metalldetektor for barn

Bounty Hunter Junior er en god metalldetektor med lav pris, lav vekt og kort stang - 82 cm i full lengde. Den er konstruert for barn, men er også et ypperlig valg for de som ønsker et rimelig verktøy for å lokalisere tapte metallgjenstander i overflaten. Automatisk tuning er sjelden å se på en metalldetektor i denne prisklassen og gjør at Bounty Hunter Junior er meget enkel å betjene. Det er kun 2 knapper å stille inn: En følsomhetskontroll for å aktivere og regulere følsomheten (Power), og en diskriminasjonskontroll (Eliminator) som gjør det mulig å elliminere metallisk jernsøppel som korker og spiker. Den har visemeter og høyttaler for å indikere utslag fra metall.

 

Bounty Hunter Junior eske

 

Spesifikasjoner

 

Søkemodus: Motion Discrimination

Søkehode: 4" diameter, vanntett

Full lengde for stang: 82 cm
Rekkevidde (lufttest, mynt): 12-16 cm
Maksimal rekkevidde for større gjenstander: 40-50 cm
Strømforsyning: 2 stk. 9V batteri

Batterilevetid: ca. 30 timer
Vekt: 0,7 kg

 Kjøp denne metalldetektor

Følg våre nyhetskanaler om metallsøking på Facebook og Twitter eller se vår informasjonsside metalldetektor for metallsøking for tips om valg av utstyr og svar på ofte stilte spørsmål.

 

Hovedside > Metalldetektor > Bounty Hunter Junior

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70