Brannvann kapasitetstester for hydranter, brannpumper og sprinkleranlegg

Pitotless Nozzle™ er en patentert og FM-godkjent mengdemåler for test av brannvannskapasitet og uttakspotensiale for pumper, hydranter og andre brannvannsutak. Den er et kompakt, nøyaktig og prisgunstig verktøy for kontroll av brannvannsdekning og leveringskapasitet for vannsystemer.

Brannvann mengdemåler - Pitotless Nozzle Pitotless Nozzle brannvann måler 

Pitotless Nozzle kan monteres i enden av en brannslange med en 2,5" Hose Monster vannspreder, eller festes direkte på en hydrant, ventil eller annen fast kobling med 2.5" gjenger. Gjennomstrømningen måles ved å lese av trykket i dysen. Dette gjennomføres med et manometer som kobles på dysens trykkutgang. Den medfølgende tabellen gir gjennomstrømning ut i fra avlest trykkverdi.

Pitotless Nozzle er en kompakt, solid og prisgunstig måleløsning. Den koniske innsnevringen inne i måledysen gir en stabil og laminær vannstråle, og høy nøyaktighet for målingene. Den leveres i 4 forskjellige utgaver (GUL, BLÅ, GRØNN, RØD) med et måleområde som spenner fra 3 liter/sekund til 100 liter/sekund. Flere måledyser kan enkelt parallellkobles ved behov over 100 liter/sekund.

Dersom Pitotless Nozzle skal brukes i enden av en slange, må den sikres med Hose Monster vannspreder eller annen innretning som kan nøytralisere kraften fra den konsentrerte vannstrålen som kommer ut av dysen. Hose Monster gir en god spredning av vannet for å unngå erosjonsskader og hindring av trafikk. Pitotless Nozzle og Hose Monster gjør det enkelt å holde kontroll ved utspyling av store vannmengder.

Brannvann/slukkevann kapasitetstest med Pitotless Nozzle

 

Pitotless Nozzle og Hose Monster

Måling av tilgjengelig brannvann med Pitotless Nozzle og Hose Monster

1. Pitotless Nozzle med Hose Monster
2. Brannslange
3. Manometer 0-100 psi
4. Trykkslange for fjernavlesning
5. Koffert for manometer og verktøy

 Måletabell PN 1" GUL for 3-17 liter/sek
 Måletabell PN 1 1/8" BLÅ for 7-23 liter/sek
 Måletabell PN 1 3/4" GRØNN for 21-65 liter/sek
 Måletabell PN 2" RØD for 33-100 liter/sek
 Brukerveiledning for PN måledyse

Kjøp denne metalldetektor

 

Hovedside > Brannvannskapasitet

Eskeland Electronics AS logo


 

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70