Trykkloggere og utstyr for trykkprøving av gass- og vannledninger

Esders GmbH er en totalleverandør av utstyr for trykkprøving av vann- og gassledninger og har et stort utvalg av utstyr for tetthetsprøving og trykktesting inkludert trykkloggere, trykksensorer, slanger, kuplinger og trykkpumper.

Esders totalpakke for trykktesting og trykkprøving

GaWa trykklogger for trykkprøving  

Drucktest GaWa trykklogger

Drucktest GaWa er et håndholdt instrument som har flere anvendelser innenfor tetthetsprøving og trykklogging på gass- og vannledninger. Den har justerbart måleintervall fra 1 sekund til 1 minutt og 3 måleområder 0-200 hPa, 200-2000 hPa og 0-25 Bar (alternativt 0-50 Bar eller 0-100 Bar). Den har minne for 30.000 målinger og har to forskjellige måleprogram:
1. Datalogging der displayet viser aktuelt trykk med minimum og maksimum over måleperioden.
2. Testprogram for regulator der displayet viser sentrale trykkparametere for regulator med sikkerhetsventil. Leveres i koffert med lader, håndpumpe, koblinger, slanger samt skriver for resultater. Kan leveres i EX utgave for brannfarlige miljø.

 PDF brosjyre: Druktest GaWa

Memo trykklogger for trykktesting

Drucktest Memo industriell trykklogger

Drucktest Memo er en avansert trykklogger som er konstruert for å trykkprøving av gass- og vannledninger med trykk fra 2 til 300 bar. Opptil 30 konfigurerbare trykktestingsprosedyrer kan legges inn i minnet. Store vannledninger kan trykkprøves etter metodene beskrevet i EN-805. Trykkprøvingsprosedyrene standard-test, akselerert-test og kontraksjonstest ligger innprogrammert, slik at man kan få en automatisk evaluering på stedet. Den har automatisk temperaturkompensasjon for gassmålinger og innebygget skriver for utskrift av testrapport med målekurver. Data kan også overføres til PC via infrarød link. Standardversjonen leveres med en intern trykksensor for 0-25 bar, med en målenøyaktighet på 0,1% og minne for 1 million målinger. Den kan også leveres med ekstern trykksensor for 0-30, 0-100 og 0-300 bar med 0,05% eller 0,01% nøyaktighet. Oppladbare batterier sørger for opptil 35 timers drift. Den solide IP68 utformingen gjør den godt rustet for feltbruk.

 PDF brosjyre: Drucktest Memo


DWZ vannmåler for trykkprøving 

DWZ digital vannmåler

DWZ digital vannmåler er et kompakt og solid instrument for å måle vannmengde i forbindelse med trykkprøving. Den fås i 2 utgaver. DWZ-30 for 2-30 liter/min og DWZ-160 for 4-160 liter/min. Den viser den målte vannmengden på et LCD display med baklys. Nøyaktigheten er ±3%.

 PDF brosjyre: DWZ vannmåler

Esders kuplinger for trykkprøving

 

Esders kuplingssats for trykkprøving

Et av de største frustrasjonsmomenter ved trykkprøving er ventiler og kuplinger som ikke holder tett. Esders har derfor konstruert en kuplingssats med høykvalitetskuplinger og overganger for å sikre en effektiv og pålitelig trykkprøving.

Vi kommer etter hvert til å legge ut mer informasjon om disse produktene på våre nettsider.
Dersom du har spørsmål i mellomtiden, ta kontakt på telefon eller på epost.

 

Hovedside > Dataloggere > Esders trykkloggere

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70