Mistet ring eller mistet nøkkel? Prøv en metalldetektor!

En metalldetektor kan være et ypperlig verktøy for å finne tapte nøkler og smykker som er mistet i snø, sand, på gress eller på tur i skogen.

mistet ring i sanden

Vi tilbyr utleie av metalldetektor og kan også kontaktes for oppdrag, men oppsøking av tapte objekter som ligger i overflaten stiller hverken store krav til metalldetektor eller til brukeren av metalldetektoren. For de fleste vil det beste være å kjøpe den prisgunstige Bounty Hunter Junior fremfor å leie en mer avansert metalldetektor, eller å engasjere oss for oppdrag.

Ringer og flate objekter som mynter og nøkler er det som gir best respons. Tynne kjeder og små øredobber kan være vanskelig å lokalisere. Gjenstander som er mindre enn et fyrstikkhode er svært vanskelig å lokalisere uten trening og en avansert metalldetektor. Hvor dypt en metalldetektor kan lokalisere disse metallgjenstandene er avhengig av formen, størrelsen på gjenstanden og kvaliteten på metalldetektoren.

Sjansen for å finne igjen smykker og nøkler er størst dersom du har et avgrenset område å søke på. Som regel vil man kunne finne igjen det tapte objektet i løpet av noen minutter når området er avgrenset til noen kvadratmeter. Det er viktig at søkehodet til metalldetektoren sveipes over hele området som må sjekkes. Du kan regne med å bruke ca. 30 sekunder per kvadratmeter dersom det ikke er mange signaler som må sjekkes ut. Dette avhenger naturligvis av hvor mange metallgjenstander som ligger i bakken på området.

Dersom området er stort, og du ikke vet hvor du skal begynne søket bør du starte der du først oppdaget at gjenstanden var borte. Spesielt gjelder dette for ringer, klokker og smykker som bæres på kroppen. Kanskje var det underbevisstheten din som slo alarm og gjorde deg oppmerksom på tapet? Oppdrag og tilbakemeldinger fra kunder viser at dette ofte er tilfelle.

Har du mistet nøkler eller smykker i en steinur, ned igjennom en rist, et sluk eller ned i andre mørke sprekker, kan du også sjekke ut vårt micro inspeksjonskamera. Leveres med kabel som kan forlenges opp til 10 meter og kamerahode som kan utstyres med krok og magnet for å fiske opp tapte gjenstander.

 

Hovedside > Metalldetektor > Metalldetektor for metallsøking > Søking etter tapte nøkler og smykker

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70