RIDGID micro CA-150 inspeksjonskamera (endoskop)

CA-100 er et inspeksjonskamera (videoendoskop) som gjør det mulig å gjennomføre visuelle inspeksjoner på steder der det er vanskelig å komme til: Hulrom i vegger, rør og kanalsystemer og en rekke andre mørke og skjulte steder.

RIDGID micro CA-150 inspeksjonskamera er utstyrt med en halvfleksibel 90 cm lang kabel med et 17 mm kamerahode (6 mm kamerahode tilgjengelig som tilleggsutstyr) som sender video til en lyssterk LCD-skjerm på 3,5 tommer. Kabelen kan forlenges opp til 9 meter og er vanntett (IP68) ned til 3 meters dyp. Kamerahodet har feste for krok, magnet og speil. Dette er medfølgende tilbehør som utvider funksjonaliteten.

NYHET: Den nye micro CA-150 er forbedret på en rekke områder i forhold til forrige generasjon micro. Kamerahodet har bedre opptikk og 4 lysdioder gir mer lys og bedre bilder. En tast på kontrollpanelet gir mulighet til å rette opp bildevinkelen. LCD-skjermen er også blitt større, klarere og har høyere oppløsning.

Krok for micro inspeksjonskamera Magnet for micro inspeksjonskamera Speil for micro inspeksjonskamera

Kroken og magneten kan brukes for å "fiske" tak i kabler, skruer og andre ting. Speilet utvider synsfeltet til systemet og gjør det mulig å se i vinkel på trange steder der kamerahodet ikke kommer til. En RGB-videoutgang gjør det mulig å ta opp video og bilde med en ekstern lagringsenhet (videopptager med RGB-videoinngang). RIDGID micro leveres i en solid og kompakt koffert for sikker oppbevaring og transport.

RIDGID micro CA-150 har en storebror - CA-350 inspeksjonskamera - med minnekort for videoopptak og andre utvidede muligheter.

micro videoinspeksjon av snekker micro videoinspeksjon av bilmotor micro videoinspeksjon av takrenne micro videoinspeksjon av ventilasjonsanlegg

RIDGID micro CA-150 er et nyttig verktøy for jobb og hjem. Hver eneste dag effektiviserer den arbeidsdagen for anleggsarbeidere, snekkere, rørleggere, elektrikere, mekanikere, bilopprettere og andre som driver med reparasjons- og vedlikeholdsarbeid.

Spesifikasjoner

• 3,5" LCD-skjerm med 320 x 240 punkters oppløsning
• RGB-videoutgang for monitor eller opptaksenhet
• Kamerastørrelser: 17 mm og 6 mm diameter
• Belysning: 4 lysdioder med justerbar lysstyrke
• Vekt: 0,7 kg for instrumentet og 2,1 kg komplett i koffert
• Strømkilde: 4 stk 1,5V AA batterier
• Vanntett: Kamera og kabel opp til 3 meters dybde (IP68)
• Medfølgende tilbehør: Speil, krok, magnet og RGB-videokabel
• Tilleggsutstyr: 6 mm kamera, 3-fot og 6-fot forlengelser

RIDGID micro CA-150 inspeksjonskamera med 17 mm kamerahode

Kjøp SeeSnake micro inspeksjonskamera

 

Hovedside > Inspeksjonskamera > RIDGID SeeSnake micro CA-150

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70