Easy Locator GPR markradar

Easy Locator er en brukervennlig markradar/GPR (Ground Penetrating Radar) fra svenske Malå GeoScience. Ny radarteknologi benyttes for deteksjon og dybde påvising av rør, kabler og andre underjordiske objekter.

Easy Locator markradar er løsningen der tradisjonelle rør/kabel søkere ikke kan gi den fullstendige oversikten over hva som befinner seg i marken.

 

Easy Locator kan detektere rør og kabler i alle materialer. I motsetning til konvensjonelle rør og kabelsøkere reagerer markradaren på forskjellen i materialers konduktivitet, og den kan derfor benyttes til å detektere objekter av ikke ledende materialer som plast, kompositt, betong, keramikk, asfalt o.l.

 

Easy Locator markradar er et uunnværlig hjelpemiddel på anleggsplasser, og andre steder der lokalisering med markradar kan minske risikoen for skader, forsinkelser og erstattningskrav.

 

Easy Locator  revolusjonerer markradar industrien. Den er betydelig mye enklere å manøvrere enn sine forgjengere, og er dessuten rimeligere i innkjøp. Bare noen få innstillinger er nødvendig for å starte en markskanning.

 

Easy Locator kan leveres med to forskjellige antenner (shallow eller medium), for skanning etter objekter på forskjellige dyp. Systemet kan også optimaliseres for ulike jordsmonn, for å maksimere ytelsen. Easy Locator har en robust og sterk LCD skjerm som er lett å lese i direkte sollys. Hjulene kan justeres for å øke bakkeklaringen, og det er også mulig å skanne marken ved å dra radaren etter seg. Dette øker brukervennligheten i røft terreng eller på løs mark.

 

Programvaren kan oppdateres via Internet.

 

 

Tekniske spesifikasjoner:

 

Arbeidstemperatur

-20 °C til +50 °C

Driftstid

10 timer

Ladningstid

10 timer

Strømforsyning

Li-Ion 12V batteri, 24 Ah

Ladetemperatur

0 til 45 °C

Skjerm

10,4” TFT farge med transreflektiv beskyttelse

 

Antenne

Shallow (500MHz)      Mid (300MHz)

Søkedyp

2 m                              5 m

Størrelse med hjul

(eksklusivt håndtak)

67x 47x19 cm           67x47x19 cm

Totalvekt

18 kg                               19 kg

 

 

Hovedside > Metalldetektor > Malå Easy Locator GPR markradar

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1400 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70