Datalogger for diverse behov

Her presenterer vi våre mest populære dataloggere for måling og logging av temperatur, luftfuktighet, CO2, strøm (4-20 mA), spenning, puls/frekvens, trykk/nivå med mer. Vårt leveringsprogram teller mer enn 100 forskjellige modeller fra enkle loggere med 1-2 kanaler til avanserte systemer med opptil 32 kanaler.

Ta kontakt om du har spesielle behov og ikke finner det du trenger på disse sidene.

SenseAnywhere trådløse temperaturloggere og inneklimaloggere

SenseAnywhere trådløs temperaturlogger

SenseAnywhere leder utviklingen av en ny generasjon av trådløse temperaturloggere med integrert batteri for 10 års drift og datalagring i skyen. Typiske bruksområder er temperaturovervåking av inneklima og kjøle- og fryseanlegg for matvarer og medisiner med mulighet for alarm over e-post og SMS ved avvik. Systemet består av loggere for temperatur, luftfuktighet og CO2 og en AccessPoint basestasjon som oppretter forbindelsen mellom loggerne og skyen. Systemet har lang rekkevidde i forhold til WiFi og avstanden mellom logger og router kan være flere hundre meter ved fri sikt. Alt man trenger for å lese data og konfigurere loggere er en nettleser på Mac, PC, nettbrett eller smarttelefon. Systemet er konstruert for Plug-and-Play og kan installeres og tas bruk i løpet av noen få minutter. Systemet fyller alle krav og anbefalinger fra Legemideltilsynet og Mattilsynet inkludert Norsk og Europeisk standard NS-EN 12830:2018 Temperaturloggere for transport, lagring og distribusjon av temperaturfølsomme varer - Prøving, ytelse og egnethet.

Les mer: SenseAnywhere trådløse temperaturloggere 


EasyLog dataloggere med USB eller WiFi

Easylog USB og WiFi temperaturloggere

LASCAR er kjent for sin prisbelønte EasyLog-serie med prisgunstige og kompakte dataloggere med USB-kontakt for enkel programmering og avlesning. Bruksområder inkluderer logging av temperatur i kjøl og frys (ik-mat), klimalogging (temperatur, luftfuktighet, duggpunkt, CO), temperaturvalidering av fettutskillere, vaskemaskiner og dekontaminatorer som autoklaver, samt kontroll av industrielle prosesser med diverse signalgivere (4-20 mA, 0-30 V og binære sensorer).

Les mer: EasyLog USB dataloggere og Easylog WiFi temperaturloggere

 

Newsteo trådløse dataloggere
Trådløse dataloggere fra Newsteo
Newsteo spesialiserer seg på batteridrevne temperaturloggere og dataloggere med radioforbindelse (868 MHz) og har et omfattende utvalg av loggere som inkluderer temperatur, luftfuktighet, strekkmåling, lysmåling (lux), støtmåling/sjokkmåling (g), deformasjonsmåling, 0-10 V, 4-20 mA, puls med mer. Rekkevidde for radiosystemet er opptil 800 meter (fri sikt) og kan forlenges ved bruk av større antenner og/eller signalforsterker. Radiosignalet fra loggerne mottas av en PC med en RF-mottager som monteres i USB-kontakten. Intervall mellom sending kan justeres etter behov og loggede data lagres i loggeren om radioforbindelsen brytes.

Les mer: Newsteo trådløse dataloggere

 

Comet dataloggere med Ethernet, USB eller GSM

Comet temperaturlogger med Ethernet  Comet webserver 

Comet System har et bredt spekter av prisgunstige websensorer med dataoverføring over Ethernet, i tillegg til et utvalg av mer avanserte loggere med GSM-modem for GPRS/SMS kommunikasjon. Typiske bruksområder er overvåking av temperatur i kjøle- og fryseanlegg og serverrom, samt inneklimamåling (temperatur, luftfuktighet, CO2 og barometrisk trykk) i kontorer, undervisningsbygg og produksjonslokaler. Loggerne støtter kommunikasjon over Modbus TCP, Telnet, internettside, SNMP og SOAP. Alarm kan varsles over e-post, SNMP, syslog eller via nettside. Et kraftig SQL-basert databaseprogram er tilgjengelig dersom det er behov for å lagre og behandle data fra et stort antall loggere, ellers kan hver logger enkelt avleses med vanlig nettleser (Explorer, Firefox, Safari) eller gratisprogrammet Comet Sensor Reader.

Les mer: Comet System dataloggere

 

TempSen temperaturloggere for termotransport og temperaturvalidering

TempSen temperaturloggere for termotransport
TempSen er en ledende produsent at prisgunstige temperaturloggere for termotransport og temperaturvalidering i området -30 til +70 C. Flere av modellene har støtte for automatisk PDF-rapport og kan avleses uten å installere egen programvare. Denne funksjonen genererer en endringsbeskyttet PDF-rapport når loggeren plugges inn i USB-kontakten på en datamaskin. Loggeren vil da oppføre seg som en minnepinne uavhengig av datamaskinens operativsystem og hardware. Dette kombinert med lav pris gjør loggerne godt egnet for en rekke applikasjoner fra termotransport til validering av kjøle/fryse- og klimaanlegg. Gratis PC program for Windows XP/7/8 er tilgjengelig for å hente ut rådata og lage rapport på utvalgt periode. Kalibreringsbevis er inkludert i prisen.

Les mer: TempSen temperaturloggere

 

Signatrol SL50-serie loggere for temperaturlogging

Signatrol SL50 logger med USB-avleserSignatrol SL50 logger

SL50-serien består av ultrakompakte temperaturloggere med temperaturmåleområde og nøyaktiget tilpasset forskjellige behov. Typiske bruksområder er temperaturlogging i kjøle- og fryserom og temperaturkalibrering og temperaturvalidering av vaskemaskiner, autoklaver og dekontaminatorer. Loggerne er utformet som en knapp med målene 17 mm x 6 mm (diameter x tykkelse). Et integrert batteri sørger for opptil flere års driftstid avhengig av loggeintervall som kan stilles fra 2 sekunder til 24 timer. Utformet i 305 rustfritt stål og er vann og støvtett til IP55. Kapslinger med god termisk konduktivitet er tilgjengelig for å øke beskyttelsen til IP68 ved behov.

Les mer: Signatrol SL50-serie temperaturloggere

Signatrol SL-7105 datalogger med 4 stk konfigurerbare datainnganger
Signatrol SL7105 er en batteridrevet datalogger med 4 stk. universelle 16-bits datainnganger som kan konfigureres individuelt for termoelement (J, K, T, R, S, B, N), RTD (Pt100, Ni, Cu), thermistor, slidewire, puls, strøm (4-20 mA) og spenning (±100 mV, 0-1 V og 0-10V). Dette kombinert med intern sensor for temperatur og luftfuktighet (RH) og kontakt for ekstern probe for temperatur og luftfuktighet (tilleggsutstyr) gjør SL7105 til en av markedets mest fleksible dataloggere i sin prisklasse.

Les mer: Signatrol SL7105 datalogger

 

Dataloggere med opp til 32 kanaler

Grant Squirrel dataloggere

Squirrel-serien med dataloggere fra Grant Instruments (UK) består av dataloggere med opptil 32 fritt konfigurerbare innganger for logging av signaler fra et stort utvalg av signalgivere (strøm, spenning, puls, temperatur m.m.) i høy hastighet. Loggerne har grafisk display som kan vise signalforløpet og knapper på sidene gjør det mulig å konfigurere og starte logging uten bruk av PC. Loggerne støtter avlesning og konfigurering over Ethernet, WiFi, USB, RS232 og GSM-modem. Drives av strøm fra vanlige batterier eller nettadapter.

Les mer: Grant Squirrel dataloggere

 

Datalogger for vannmengde, trykk og nivå

XiLog WMR datalogger med GSM-modem XiLog illustrasjon

Ovarro er en av verdens fremste produsenter av utstyr for lekkasjekontroll og har et bredt utvalg av loggere for bruk innenfor vann og avløp. Dette inkluderer dataloggere for vannmålere med puls eller 4-20 mA, nivåmåling av høydebasseng, trykklogging og lydloggere for å oppfange lekkasjelyder. Loggere fåes i en rekke konfigurasjoner med 1 til 4 målekanaler og med GSM-modem eller RS232/USB for dataoverføring. Nettbutikken presenterer de mest populære variantene. Andre konfigurasjoner kan skaffes på forespørsel.

Ovarro PrimeLog - For puls, 4-20 mA og trykk med intern sensor. Avleses over USB eller RS-232
Ovarro XiLog - For puls, 4-20 mA og trykk med intern sensor. Med GSM-modem for fjernavlesning
Ovarro XiLog WMR - Prisgunstig logger for vannmålere med pulsgiver. Med GSM-modem for fjernavlesning
Ovarro ENIGMA - Lydloggere for lekkasjelokalisering ved korrelasjonsmetoden

 

Trykklogger for trykkprøving og trykktesting

Drucktest Memo trykklogger Trykkprøving - Kontraksjonsmetoden

Esders GmbH er en ledende produsent av utstyr for trykkprøving av gass- og vannledninger. De produserer trykkpumper samt trykkloggere for dokumentering av trykkprøvingsprosessen fra start til slutt. Stort utvalg av modeller for forskjellig trykk. Også tilgjengelig i EX-utgave for brannfarlige miljø.

Les mer: Esders trykkloggere

 

 

Hovedside > Dataloggere og temperaturloggere

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70