GoldMaxx Power metalldetektor

GoldMaxx Power er bestselgeren til XP og har etablert dette franske firmaet til en av markedets fremste metalldetektorprodusenter.

XP GoldMaxx Power metalldetektor

GoldMaxx Power metalldetektor har en frekvens på 18 kHz som gir den en høy følsomhet for små og tynne metallobjekter som gamle mynter og gullsmykker. GoldMaxx har en meget god jerndiskriminasjon og signalseparasjon og regnes av mange for å være den metalldetektor som gir mest for pengene dersom du primært skal søke etter gamle mynter og samlerobjekter på jorder, i utmark og på områder med liten konsentrasjon av nyere former for aluminiumsøppel som sølvpapir, opptrekksringer og aluminiumskorker. Dette er altså ikke den beste metalldetektor for badestranda, men den utmerker seg på gamle fest- og markedsplasser, ladeplasser og på jorder. Flere 18 kHz søkehoder er tilgjengelig som tilleggsutstyr. Vekt kun 1,5 kg.

GoldMaxx metalldetektor panel
GoldMaxx kontrollboks: En metalldetektortoppmodell uten display er ikke vanlig, men det er et bevisst valg fra produsentens side. Her er det lagt stor vekt på signalmoduleringen, slik at lydresponsen alene skal kunne identifisere signaler det er verd å grave på. Kontroller og utganger: Utgang for hodetelefoner, frekvensbryter for trådløse hodetelefoner og for søkefrekvens (freq shift), jernsignal terskeltone (iron threshold), støyundertrykkelse (silencer), følsomhetsbryter (sens.), grunnbalansekontroll (ground), jernsignalvolum (iron volume), høyttaler. Batterikammer og kontakt for kabel fra søkehode på baksiden.


Spesifikasjoner

•  God jerndiskriminering og høy signalseparasjon
•  Innebygd sender for trådløse hodetelefoner (WS1 eller WS3)
•  Søkefrekvens på 18 kHz
•  Meget god rekkevidde til prisen, kan ta en mynt ned til 40 cm
•  Leveres med 9" DD søkehode
•  Stort utvalg av søkehoder er tilgjengelig som tilleggsutstyr
•  Lav vekt på kun 1,5 kg
•  Lavt batteriforbruk - 50 timers drift med 8 stk 1,5 V AA batterier
•  Lang kabel slik at kontrollhuset kan beltemonteres (belteveske medfølger)
•  Høy kvalitet i design og konstruksjon

Franske XP er en av verdens fremste metalldetektorprodusenter. Eskeland Electronics AS er norsk importør for XP og ansvarlig for support og service. Ta kontakt om det er noe mer du lurer på vedrørende metallsøking eller denne metalldetektor.

Leveres med engelsk brukerveiledning inntil norsk brukerveiledning foreligger.

Pris kr. 7900,- inkl.mva.

Kjøp denne metalldetektor

Følg våre nyhetskanaler om metallsøking på Facebook og Twitter eller se vår informasjonsside metalldetektor for metallsøking for tips om valg av utstyr og svar på ofte stilte spørsmål.

 

Hovedside > Metalldetektor > XP GoldMaxx Power

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1400 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70