Fisher Gold Bug PRO metalldetektor

Den nye Fisher Gold Bug PRO metalldetektor er konstruert for å finne gull og setter en ny standard for gulldetektorer i sin prisklasse.

Gold Bug PRO metalldetektor for gullsøking

Gold Bug PRO har høy følsomhet for små gullkorn i mineralisert grunn takket være et avansert søkeprogram, presis grunnbalansering og en søkefrekvens på 19 kHz. Standardsøkehodet er på 5 tommer (DD-type) gjør det lettere å komme til i fjellsprekker, under steiner og i kriker og kroker der gullet kan gjemme seg. God diskriminasjon og et display med numerisk ID, gjør at denne metalldetektor også kan benyttes for søking etter mynter og smykker i parker, på strender og på jorder. For en mer allsidig ytelse anbefales 11 tommer søkehodet (DD-type) som leveres separat. Dette store søkehodet kan se mynter og smykker dypt ned i bakken, mellom spiker, korker og annet søppel.

Førsteklasses ytelse, kombinert med lav vekt og et enkelt brukergrensesnitt, gjør Gold Bug PRO til en metalldetektor det er en fryd å bruke. Hvis du ser etter en prisgunstig og kompakt gulldetektor som du også kan bruke på andre søkeoppdrag, er Gold Bug PRO det perfekte valg.

Dersom du kun er interessert i å søke etter gull, og du har råd til å strekke deg noen tusenlapper til, vil vi anbefale Fisher Gold Bug-2 som etter mer enn 15 år i markedet har fått en legendarisk status som en av markedets beste gullsøkere uansett prisklasse.

Merk: Leveres med engelsk brukerveiledning.

• Finsøkingsmodus med dybdeindikator
• Manuell eller automatisk grunnbalansering
• Kontinuerlig visning av grunnfase og mineralisering
• LCD-display med numerisk ID
• Enkelt brukergrensesnitt
• 5 tommer vanntett DD-søkehode
• 11 tommer vanntett DD-søkehode (tilleggsutstyr)
• Søkefrekvens på 19 kHz
• Drives av 1 stk 9 V batteri som gir mer enn 15 timers driftstid
• Vekt på kun 1,2 kg

Fisher Labs (USA) er oppfinneren av den moderne metalldetektor og har utviklet og produsert detektorer siden 1931. Fisher står for kvalitet og vi leverer alle Fisher metalldetektorer med 5 års garanti. Se kjøpsvilkår for å lese mer om vår garanti. Eskeland Electronics AS er norsk importør for Fisher og ansvarlig for support og service. Ta kontakt om det er noe mer du lurer på vedrørende metallsøking eller denne metalldetektor.


Kjøp SeeSnake micro inspeksjonskamera

Følg våre nyhetskanaler om metallsøking på Facebook og Twitter eller se vår informasjonsside metalldetektor for metallsøking for tips om valg av utstyr og svar på ofte stilte spørsmål.

 

Relaterte linker

Gullgraving i Norge - Informasjon om gullforekomster i Norge og tips om gullgraving
Utstyrspakke for gullgraving og gullvasking - Prisgunstig pakke med hakke, vaskepanne, sikt med mer
Gold Bug-2 metalldetektor - Fishers toppmodell for gullsøking

 

Hovedside > Metalldetektor > Fisher Gold Bug PRO

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70