IK-Mat temperaturkontroll

Kontroller utført av Mattilsynet viser at mangelfull temperaturkontroll er et problem som går igjen i dagligvarebutikker og andre steder der mat oppbevares og selges. Det er imidlertid ikke vanskelig å sette opp et system for automatisk temperaturkontroll av kjøle- og fryseanlegg og det behøver heller ikke å være dyrt. Vi har løsningen enten du er på jakt etter et enkelt termometer, en logger for periodisk kontroll eller et helautomatisk system med sms/epost-alarm.

IK-Mat og HACCP temperaturkontroll

Den nye EasyLog USB-1-LCD temperaturlogger koster i underkant av kr. 700 eks mva inkludert batteri, festebrakett og programvare for PC. EasyLog temperaturloggere registrerer temperaturen i faste intervaller og varsler avvik/alarm med en blinkende lysdiode. Det er således enkelt å kontrollere et stort antall kjøle- og frysedisker ved en visuell kontroll av loggere en gang om dagen. Displayet viser øyeblikkstemperatur, samt minimums- og maksimumstemperatur. Lagrede data kan raskt overføres til PC ved å koble loggeren til USB-porten på en PC. Her kan du studere temperaturforløpet i detalj og lagre data som dokumentasjon på anleggets temperatur i henhold til IK-Mat-forskriften.

Det er mange fordeler med elektronisk temperaturlogging fremfor manuell registrering. Det er tidkrevende å lese av temperaturen for et stort antall kjøle- og frysedisker, og de færreste har anledning til å lese av mer enn én gang om dagen. Dette kan resultere i at man ikke oppdager høye temperaturer som kan oppstå i enkelte perioder. Manuell avlesning kan dessuten være gjenstand for feil og manipulering. Med et velfungerende system for temperaturlogging har du til enhver tid kontroll på temperaturen, og det blir enklere å dokumentere at regler og forskrifter overholdes.

Dersom du ønsker et system for temperaturlogging som automatisk overfører data til PC og som kan sende temperaturalarm over e-post og SMS, kan vi tilby temperaturloggere med Ethernet, trådløs overføring over radiobånd og GSM. Disse systemene er heller ikke dyre med en kostnad per logger fra kr. 1000 eks mva og oppover avhengig av spesifikasjoner.

Her følger en kortfattet oversikt over våre temperaturloggere og termometre for IK-Mat temperaturkontroll. Klikk på lenkene for mer informasjon. Alle produktene er normalt lagervare og kan bestilles i nettbutikken. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål rundt temperaturmåling og valg av system for ditt behov.

 

Temperaturloggere for IK-Mat

Vi representerer markedets ledende produsenter av temperaturloggere og vi har et stort utvalg av loggere med intern eller ekstern temperaturføler og dataoverføring til PC via USB, Ethernet, radioforbindelse (868 MHz), eller GPRS/SMS. Vårt utvalg inkluderer spesialiserte loggere for dokumentasjon på nedkjøling av varmebehandlet mat (EasyLog USB-TC-LCD) temperatur under termotransport (Comet T-Print) og temperatur i vaskemaskiner (EasyLog USB-1-PRO).

EasyLog temperaturlogger med USB Trådløse temperaturloggere fra Newsteo Comet System temperaturlogger med Ethernet

Temperaturloggere med USB - EasyLog

Trådløse temperaturloggere
fra Newsteo (868 MHz)

Temperaturloggere m. Ethernet og GPRS/SMS


 

Termometre for IK-Mat

ZyTemp TCT013K er et prisgunstig termometer som kan benyttes med et stort utvalg av K-type termoelementer inkludert luftmålere, overflatemålere, innstikksfølere og trådfølere. De mer avanserte modellene TCT303F og TN458 kan måle temperatur med IR-sensor eller innstikksføler og begge er utstyrt med en HACCP-indkator som gir en rask, visuell indikasjon av temperaturen på dine varer: Grønt lys for OK, rødt for avvik.

ZyTemp TCT013K termometer med utskiftbare følere ZyTemp TCT303F IK-Mat termometer ZyTemp TN458LC IK-Mat termometer

TCT013K termometer med stort utvalg av følere

TCT303F termometer med
IR og innstikksføler

TN458LC termometer med
IR og innstikksfølerTME MMCombi er et solid og nøyaktig termometer med en fastmontert innstikksføler med rask respons. Lascar EnviroPad er et termometer med funksjon for temperaturlogging som kan benyttes med et stort utvalg av termoelementfølere. TME FK1 er vår mest komplette pakke for IK-Mat temperaturmåling og består av et solid kvalitetsinstrument med innstikksføler, overflateføler, luftføler, flathodet føler, koffert og loggbok.

TME MMCombi termometer med innstikksføler  EnvironPad termometer/temperaturlogger med innstikksføler TME termometerpakke for IK-Mat temperaturmåling

TME MMCombi termometer med rask og presis føler

EnviroPad termometer med temperaturlogging

TME FK1 termometerpakke med div. følere og koffert

 

 

Hovedside > IK-Mat temperaturkontroll

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70