Prisgunstig inspeksjonskamera for jobb og hjem

CA-25 er et nytt inspeksjonskamera i micro-serien fra verktøysprodusenten RIDGID. Her er det lagt vekt på å lage et prisgunstig, kompakt og solid inspeksjonskamera som kan dekke de fleste behov i hjemmet eller på jobb.

RIDGID micro CA-25 inspeksjonskamera

RIDGID micro CA-25 er utstyrt med et solid, vanntett kamerahode med diameter på 17 mm, 120 cm halvfleksibel ål og 4 kraftige lysdioder. Den lyssterke 2,5" LCD-skjermen er synlig selv i dagslys og en RGB-videoutgang gjør det mulig å koble videosignalet til en større monitor eller en videopptaksenhet. Det følger med speil, krok og magnet som kan festes på kamerahodet for å utvide funksjonaliteten. Kroken og magneten kan brukes for å "fiske" tak i kabler, skruer og andre ting. Speilet utvider synsfeltet til systemet og gjør det mulig å se i vinkel på trange steder der kamerahodet ikke kommer til.

Dersom du er på jakt etter et prisgunstig kvalitetsinstrument for inspeksjon av rør, kanaler og mørke kroker, så kan micro CA-25 varmt anbefales. Om du ønsker flere valgmuligheter når det gjelder kamerahodestørrelse og lengde på ål, bør du derimot se på den noe dyrere CA-150. Alternativt CA-350 dersom du også ønsker integrert videoopptaksfunksjon.

RIDGID micro leveres i en solid og kompakt koffert for sikker oppbevaring og transport. Den er et nyttig verktøy for jobb og hjem og kan effektivisere arbeidsdagen for alle som driver reparasjons- og vedlikeholdsarbeid.

Spesifikasjoner

• 2,5" LCD-skjerm (320 x 240 oppløsning)
• RGB-videoutgang for monitor eller opptaksenhet
• 17 mm kamerahode med 120 cm halvfleksibel ål
• 4 lysdioder med justerbar lysstyrke
• Tast for å rotere bilde
• Vekt på kun 0,5 kg
• Benytter 4 stk 1,5V AA batterier
• Vanntett kamera og ål (IP68)
• Medfølgende tilbehør: Koffert, batterier, speil, krok, magnet og RGB videokabel

RIDGID micro CA-25 inspeksjonskamera med 17 mm kamerahode
Kr. 880 eks.mva

Kjøp SeeSnake micro inspeksjonskamera

 

Hovedside > Inspeksjonskamera > RIDGID SeeSnake micro CA-25

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70