Teknetics Eurotek metalldetektor

Eurotek er en ny metalldetektor fra Teknetics (USA) med mange funksjoner som tidligere ikke har vært tilgjengelig på metalldetektorer i den laveste prisklassen. Vår beste metalldetektor i prisklassen under kr. 2500.

Teknetics Eurotek metalldetektor

Teknetics Eurotek er utstyrt med et stort og oversiktlig LCD-display viser numerisk-ID (0-99), estimert dybde i sanntid (grunn, medium og dyp) og batteristyrke. Den har justerbar diskriminasjon og følsomhet og er svært enkel i bruk. Ved å fjerne det midterste leddet på teleskopstangen kan Eurotek kortes inn så mye at den også passer for barn ned til 6-7 års alder som ønsker en metalldetektor de kan vokse med.

Numerisk-ID fra 0 til 99 for gjenstandsidentifikasjon

  • 2-toners lydsignal (dyp eller lys) for å lette identifisering
  • Estimering av dybde i sanntid (grunn-medium-dyp)
  • Opptil 20 cm rekkevidde for mynter
  • Leveres med 8-tommers vanntett søkehode
  • Vekt på kun 1,1 kg

Teknetics (USA) ble grunnlagt i 1983 og ble underlagt First Texas Products (USA) i 1989. Teknetics metalldetektorer produseres etter samme høye standard som metalldetektorer fra Fisher og det er de samme ingeniørene som står bak utviklingen av begge merker. Eskeland Electronics AS er norsk importør for Teknetics og ansvarlig for support og service. Vi leverer Teknetics metalldetektorer med 5 års garanti. Se kjøpsvilkår for å lese mer om vår garanti. Ta kontakt om det er noe mer du lurer på vedrørende denne metalldetektor.

 


Kjøp denne metalldetektor

Følg våre nyhetskanaler om metallsøking på Facebook og Twitter eller se vår informasjonsside metalldetektor for metallsøking for tips om valg av utstyr og svar på ofte stilte spørsmål.

 

Hovedside > Metalldetektor > Teknetics Eurotek

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70