Teknetics Eurotek Pro 11DD metalldetektor

Eurotek Pro 11DD er en ny metalldetektor fra Teknetics (USA). Den er svært enkel i bruk og tilbyr eksepsjonell signalseparasjon og jerndiskriminasjon for sin prisklasse. Dette gjør at den kan håndtere områder med høy konsentrasjon av søppel.

Eurotek Pro 11DD metalldetektor

Eurotek Pro 11DD er som navnet tilsier utstyrt med et 11-tommers DD-søkehode som gir et søk med bedre dybde, bredde og signalseparasjon i forhold til de konsentriske søkehodene som er vanlige i denne prisklassen.

Et stort og oversiktlig LCD-display viser numerisk-ID (0-99), batteristyrke og anslått dybde (grunn, medium og dyp). En finsøkingsmodus kan aktiveres et trykk på panelet og gir en mer presis dybdemåling i cm eller tommer.

Eurotek Pro 11DD egner seg ypperlig som et førstegangskjøp for nybegynnere enten de skal søke parker, strender eller jorder og har raskt etablert seg som en av markedets bestselgere i prisklassen.

  • Numerisk-ID fra 0 til 99 for gjenstandsidentifikasjon
  • Jernindikator og FeTone™ variabel jerndiskriminering
  • Kontinuerlig dybdeestimering (grunn-medium-dyp)
  • Kan oppnå mer enn 20 cm rekkevidde for mynter
  • Leveres med 11-tommers vanntett DD-søkehode
  • Andre søkehoder tilgjengelig som tilleggsutstyr (5- og 10-tommer)
  • Vekt på kun 1,2 kg

Teknetics (USA) ble grunnlagt i 1983 og ble underlagt First Texas Products (USA) i 1989. Teknetics metalldetektorer produseres etter samme høye standard som metalldetektorer fra Fisher og det er de samme ingeniørene som står bak utviklingen av begge merker. Eskeland Electronics AS er norsk importør for Teknetics og ansvarlig for support og service. Vi leverer Teknetics metalldetektorer med 5 års garanti. Se kjøpsvilkår for å lese mer om vår garanti. Ta kontakt om det er noe mer du lurer på vedrørende denne metalldetektor.

 


Kjøp denne metalldetektor

Følg våre nyhetskanaler om metallsøking på Facebook og Twitter eller se vår informasjonsside metalldetektor for metallsøking for tips om valg av utstyr og svar på ofte stilte spørsmål.

Hovedside > Metalldetektor > Teknetics Eurotek Pro 11DD

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70