Geofoner og lyttestav for lekkasjekontroll

Ett sett med geofoner og en lyttestav er den rimligte investering du kan gjøre for å komme i gang med lekkasjelytting. Dette er mekaniske lytteinstrumenter som er enkle å bruke og som har vært benyttet for lekkasjelokalisering siden vannledningenes barndom. Utstyret er gradvis blitt videreutviklet av entusiaster opp gjennom årene, men følsomehten er klart begrenset i forhold til moderne elektronisk utstyr. Lav pris og enkel betjenting gjør at disse verktøyene fremdeles er populære blant nybegynnere og veteraner i lekkasjesøking.

Geofoner for lekkasjelytting ved marklytting Kjøp denne metalldetektor

Geofonen er konstruert for lekkasjelytting på harde flater. Geofonen består av et stetoskop med 2 solide, mekaniske mikrofoner i messing. Mikrofonene har et resonan-skammer som forsterker lekkasjelyden som så ledes opp i stetoskopet via gummituber. Instrumentet leveres i en kompakt og solid treeske med bærehåndtak.

Geofoner brukt til marklytting

Lyttestav brukt til ventillytting Kjøp denne metalldetektor

Lyttestaven er konstruert for lytting på rør og armatur ved direkte kontakt. Lekkasjelyder forplanter seg lett gjennom staven og opp i messingkoppen der de forsterkes i et resonanskammer. Metallstaven kan leveres i lengder på flere meter slik at man kan lytte ned i dype kummer. 

Lyttestav for lekkasjelytting ved ventillytting

 

Metalldetektor | KabelsøkerLekkasjesøker | Datalogger | Brannvannskapasitet
Inspeksjonskamera |
Trykkprøving | Kabelfeilsøking | Utleie | Service
Hovedside

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70