Fisher TW-6 kabelsøker

Mange kabelpåvisningsveteraner husker den røde kofferten som dominerte markedet på 70- og 80-tallet. TW-6 kabelsøker er en videreutvikling av TW-5 med flere forbedringer. Følsomheten er økt med 100% og betjeningen er enklere. TW-6 har i tillegg en mer robust utforming og bruker standard 1,5V AA batterier.

TW-6 kabelsøker med bærestang TW-6 kabelsøker med bærestang TW-6 kabelsøker sender og mottager med kabler

TW-6 med følgeprobe

TW-6 med bærstang

TW-6 sender og mottager med kabler

TW-6 er markedets mest kompakte kabelsøker med en vekt på kun 2,5 kg. Den er samtidig blant markedets mest prisgunstige kabelsøkere og kan konkurrere med lang dyrere utstyr når det kommer til ytelse. Mange profesjonelle påvisere sverger fremdeles til TW-6 kabelsøker for oppsøking av kabler og rør.

TW-6 kabelsøker fungerer meget godt med tang (tilleggsutstyr) og i induktiv og konduktiv metode og under gode forhold søke opp kabler og rør ned til 5 meters dybde. Den kan også monteres på en bærestang (tilleggsutstyr) for induktivt søk (bilde over).

Ved induktivt søk med bærestang kan TW-6 benyttes som en kraftig metalldetektor for hurtig kartlegging av kabler, rør og større metallobjekter som for eksempel kummer, metallfat og septiktanker. Dette er en mulighet som mer moderne kabelsøkere ikke har. Se illustrasjonen under for typiske dyberekkevidde ved induktivt søk med bærestang.

 

TW-6 kabelsøker spesifikasjoner

Anvendelsesområde: -23° til +48° C
Frekvens: 81,92 kHz
Typisk utgangseffekt: 500 mW
Følsomhet: 8-400 µV
Signal/Støy forhold: 110 dB
Dybderekkevidde: Ca. 5 meter
Samlet vekt: 2,5 kg
Batterier: 8 stk 1,5V (AA) i hver
Batterilevetid: Opptil 55 timer

Kjøp denne metalldetektor

 

Hovedside > Kabelsøker > Fisher TW-6

Eskeland Electronics AS logo
Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70