FAST Aqua M-200 lekkasjelytter for marklytting og ventillytting

Aqua M-200 er en av de mest avanserte lekkasjelytterene på markedet.

Aqua M-200 kombinerer det siste i sensorteknologi med avansert, elektronisk forsterkning og filtrering. Elektronikken jobber aktivt med å isolere lekkasjelyden. Dette gjør det enklere å lokalisere lekkasjer i områder med støy fra omgivelsene.

Kontrollenheten har en funksjon for lagring av lydintensiteten i de 6 siste målingene. Dette gjør det lettere å sirkle inn lekkasjen. Det store kontrollpanelet gir god oversikt over innstillinger og målinger.

 

Aqua M-200 leveres med to mikrofoner. En Bigfoot-mikrofon for lytting i overflaten (marklytting) og en stav-mikrofon for lytting på røret (ventillytting). Stav-mikrofonen kan forlenges med flere meter slik at den når ned i dype kummer. Bigfoot mikrofonen er en unik konstruksjon som fungerer både på bløte og harde overflater og dette elliminerer behovet for ytterligere mikrofoner.

 

Ved å kombinere marklytting og ventillytting kan man komme langt i å avsløre og sirkle inn lekkasjer på ledningsnettet. En investering i en god lekkasjelytter som M-200 er derfor et fornuftig første skritt for de som vil komme i gang med lekkasjesøking.

 

Aqua M-200 har en egen funksjon for å lytte opp vannledninger i plast. M-200 benyttes da sammen med FASTs PWG trykkpulsgenerator (tilleggsutstyr). PWG monteres på en ventil og lager en karakteristisk bankelyd som forplanter seg nedover røret og opp fra røret og til overflaten. Under gode forhold kan man lytte opp flere hundre meter med ledning.

 

Aqua M-200 lekkasjelytter display

Et stort LCD display på 240*64 punkter gir god oversikt over resultater. Automatisk baklys gjør displayet synlig i mørket. Kontrollenheten er solid utformet i aluminium. Den lave vekten på 1,7 kg og den brede stroppen gjør at den ikke er tung å bære over nakken.

Aqua M-200 marklytter

 

Aqua M-200 lekkasjelytter i koffert

Metalldetektor | KabelsøkerLekkasjesøker | Datalogger | Brannvannskapasitet
Inspeksjonskamera |
Trykkprøving | Kabelfeilsøking | Utleie | Service
Hovedside

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70