Metalldetektor for dykking og undervannsbruk

Fisher har et bra utvalg av metallsøkere for dykking og undervannsbruk. Dette er metallsøkere som er konstruert for å tåle vann under høyt trykk og salte miljøer.

1280-X metalldetektor for dykking og undervannsbruk

IMPULSE metalldetektor for dykking og undervannsbruk

For å kunne tilfredsstille alle med behov for en vanntett og trykksikker metalldetektor, har Fisher tre forskjellige undervannsmetallsøkere: 1280-X Aquanaut, IMPULSE og CZ-21 QuickSilver. Alle tre er vanntette ned til 70 meters dyp og virker like bra på land som i vann. De piezo elektriske hodetelefonene gir utmerket lydsignal under vann såvel som på land. De er alle konstruert etter Fishers høye kvalitetskrav, og hver metalldetektor blir grundig testet før den forlater produksjonslokalet.

Metalldetektor panel 1280-X

1280-X Aquanaut metalldetektor

1280-X Aquanaut er vår rimeligste metalldetektor for dykking og undervannsbruk. Aquanaut er en diskriminerende motion-søker med indikasjon ved lydsignal og lysdiode. Den er veldig enkel å ta i bruk. Det er bare å innstille de tre kontrollene - volum, følsomhet og diskriminasjon etter ønske. Deretter trenger man ikke å tenke på dem lenger.

Kjøp SeeSnake micro

IMPULSE metalldetektor

IMPULSE fungerer ved Puls-Induksjon (PI), til forskjell fra diskriminerende motion søkere, som CZ-QuickSilver og X-modellene. PI metalldetektorer har fordel av høy rekkevidde og stabilitet mot elektriske forstyrrelser, men tidligere modeller har lidd under høyt batteriforbruk og komplisert betjening. Med IMPULSE har Fisher klart å jobbe rundt problemene. IMPULSE krever kun justering av to brytere, og 8 stk. 1,5V batterier sørger for mer enn 100 timers drift. IMPULSE fungerer etter non-motion prinsippet, dvs. den trenger ingen bevegelse av søkehode for å registrere metallgjenstander. Dersom rekkevidde er det viktigste for deg er IMPULSE et meget sterkt kjøp. IKKE LENGER I PRODUKSJON.

Metalldetektor panel for IMPULSE metalldetektor

Metalldetektor panel for CZ-21

CZ-21 Quicksilver metalldetektor

For de som vil ha det beste er CZ-21 metalldetektor et klart valg. CZ-21 er den siste metalldetektor i en lang rekke av vellykkede QuikSilver-modeller. CZ-21 har samme avanserte elektronikk og lydidentifikasjon som tidligere QuickSilver-modeller, det nye er at finsøkingsfunksjonen (den gule knappen) kan låses inne slik at metalldetektoren holdes i en følsom alle-metaller-motion modus under hele søket. QuickSilver-metalldetektorer benytter seg av to VLF radiosignaler (på 5 og 15 kHz) og Fourier signalanalyse for å detektere og identifisere metallgjenstander i alle typer jordsmonn. CZ-21 metalldetektor er det perfekte valg for de som vil ha en toppmodell de kan ha med seg over alt; under vann eller på land. Få metalldetektorer kan vise til en så oppsiktsvekkende kombinasjon av fleksibilitet og ytelse.

Kjøp SeeSnake micro

Spesifikasjoner

1280-X Aquanaut IMPULSE metalldetektor CZ-21 QuickSilver metalldetektor
Temp.område 0 til 50°C 0 til 50°C 0 til 50°C
Frekvens 2,4 kHz 5333 pulser per sekund 5 kHz + 15 kHz
Søkemoduser Diskriminasjonsmodus Non-motion puls induksjon Autotune, ID modus, VCO-finsøkingsmodus
Indikasjonsmetode Lyd samt lys fra diode Lyd, lysdiode og LCD Lyd, flere toner
Spesielle funksjoner Fourier signal analyse, 3-toners lydidentifikasjon
Rekkevidde m 8" (luft-test) 20-24 cm for stor 5 øre, opptil 1 meter for større gjenstander 25-30 cm for stor 5 øre, opptil 1,5 meter for større gjenstander 30-35 cm for stor 5 øre, opptil 1,5 meter for større gjenstander
Tilgjengelige søkehoder 5", 8" og 10,5" * 5", 8" og 10,5" * 5", 8" og 10,5" *
Trykksikker dybde 70 meter 70 meter 70 meter
Oppdrift Lett positiv Lett positiv Lett positiv
Strømforsyning 8 stk 1,5V AA 8 stk 1,5V AA 4 stk 9V
Batterilevetid Opptil 75 timer Opptil 100 timer Opptil 55 timer
Vekt (8" utgave) 2,3 kg 2,4 kg 2,6 kg

* Både 1280-X, IMPULSE og CZ-21 kan leveres med 5", 8" eller 10,5" søkehode.

 PDF brosjyre: Test av CZ-20 metalldetektor. Test av bladet Dykking. Fisher CZ-20 er forgjengeren til dagens CZ-21.

Følg våre nyhetskanaler om metallsøking på Facebook og Twitter eller se vår informasjonsside metalldetektor for metallsøking for tips om valg av utstyr og svar på ofte stilte spørsmål.

 

Hovedside > Metalldetektor > Fisher CZ-21 og 1280-X

Eskeland Electronics AS logo

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70