Ovarro ENIGMA korrelerende lydloggere

ENIGMA er et grensesprengende system for å finne lekkasjer på vannledninger etter korrelasjonsprinsippet. ENIGMA er konstruert for å søke lekkasjer i områder der vanlige korrelatorer har problemer på grunn av forstyrrelser fra forbruk, trafikk og andre støykilder. Systemet kombinerer lydlogging og korrelering samtidig i ett produkt for å effektivisere lekkasjesøkingen og redusere kostnadene til mannskap og nattarbeid.

ENIGMA er ikke ment som et produkt for å erstatte sanntids-korrelatorer, men heller et supplement for å elliminere behovet for nattarbeid og for å oppdage lekkasjer under vanskelige forhold.

Produktet har vært testet på det engelske markedet med stor suksess og Thames Water, som er Englands største vannverk, har bestilt hele 350 sett etter overbevisende utprøving over lengre tid. Thames Water rapporterer at de i området der denne metoden ble utprøvet klarte å redusere sitt nattforbruk med 22% samtidig som de fikk redusert sine utgifter til mannskap på grunn av reduserte utgifter til nattarbeid. Feilraten på tørre hull gikk ned fra 9% til 2%.

Engelske Ovarro har med EUREKA3+ og ENIGMA befestet sin posisjon som verdens ledende produsent av korrelatorer og loggere for lekkasjesøking.

ENIGMA korrelerende lydloggere for lekkasjesøking

  

PDF brosjyre ENIGMA

 

Hovedside > Datalogger > Primayer Enigma korrelerende lydloggere

Eskeland Electronics AS logo

 

Hovedside
Om oss
Nettbutikk
Nyheter
Service og support
Kjøpsvilkår
Slik kontakter du oss
Detektor.no
Eskeland Electronics AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 Ski
post@detektor.no
T: 64 97 30 70