Fisher F22 metalldetektor

Tilgjengelighet: På lager
ID: 193
Produktkode: FHF22

Kr 3,380
(Ex Tax: Kr 2,704)

Beskrivelse

Fisher F22 er en ny metalldetektor som bygger videre på Fisher F2 som har vært en av markedets bestselgere i mange år. Fisher F22 har en utforming og ytelse som er forbedret på flere områder i forhold til denne klassiker. Blant annet flere søkeprogrammer, høyere følsomhet for små og tynne metallobjekter og et kontrollhus som tåler regn og vannsprut.

Utforming og vekt
F22 har en værsikker utforming som gjør det mulig å søke under de tøffeste værforhold. De færreste metalldetektorer kan benyttes i regnvær uten at kontrollboksen må beskyttes med regntrekk eller pose. F22 er den første metalldetektor i sin prisklasse som tilbyr full beskyttelse under alle værforhold. Samtidig er vekten redusert med 200 gram i forhold til F2.

Flere søkeprogrammer
F22 har fire søkeprogram med innstillinger som dekker forskjellige behov. JEWLERY for søk etter små og store smykker i edelmetall. COIN for moderne mynter i parker og på strender. ARTIFACT for samleobjekter i alle metaller. Og CUSTOM som kan benyttes for å lagre brukerdefinerte innstillinger.

Flere innstillinger
Volum kan justeres i 10 nivåer slik at metalldetektoren kan benyttes med prisgunstige hodetelefoner uten volumkontroll. Volum for jern kan dessuten stilles separat i 5 nivåer (jernvolum), slik at man kan bestemme hvor fremtredende jernsignaler skal være i lydbildet. Følsomheten kan også justeres i 10 nivåer slik at det er lettere å finne det optimale nivået i forhold til elektriske forstyrrelser og grunnmineraler.

Nytt søkehode og søkefrekvens
F22 er utstyrt med et vanntett 9 tommers elliptisk søkehode som gir bedre dybde og signalseparasjon enn de runde søkehodene som er vanlige for detektorer i den lavere prisklassen. En søkefrekvens på 7,69 kHz gir høy følsomhet for små og tynne metallobjekter som gamle mynter og smykker og reduserer problemet med elektriske forstyrrelser.
 

Numerisk ID (0-99) og 9 objektklasser for gjenstandsidentifisering
4-toners lydsignal for identifisering ved lyd
Trykknapp for finsøking og dybdeestimering i tommer (1" er 2,5 cm)
Kontinuerlig dybdeestimering i vanlig søkemodus (grunn-medium-dyp)
Opptil 25 cm rekkevidde for mynter
Leveres med 9-tommers elliptisk, vanntett søkehode
Andre søkehoder tilgjengelig som tilleggsutstyr (kommer)
Notch diskriminering for å eliminere aluminiumskorker og opptrekksringer
4 søkeprogrammer
Volum og følsomhet kan justeres i 10 nivåer
Jernvolum kan justeres i 10 nivåer
Vekt på kun 1,0 kg
Driftsfrekvens på 7,69 kHz
Et kvalitetsprodukt fra Fisher med 5 års garanti


Fisher Labs (USA) er oppfinneren av den moderne metalldetektor og har utviklet og produsert detektorer siden 1931. Fisher står for kvalitet og vi leverer alle Fisher metalldetektorer med 5 års garanti. Se kjøpsvilkår for å lese mer om vår garanti. Eskeland Electronics AS er norsk importør for Fisher og ansvarlig for support og service. Ta kontakt om det er noe mer du lurer på vedrørende metallsøking eller denne metalldetektor.