EasyLocator GPR georadar/markradar

Tilgjengelighet: På lager
ID: 283
Produktkode: REAL

Kr 0
(Ex Tax: Kr 0)

Beskrivelse

Den første prisgunstige og brukervennlige radar for påvising av rør og kabler og andre underjordiske objekter. Påviser også objekter av ikke ledende materialer som plast, kompositt, betong, keramikk, asfalt o.l. EasyLocator er løsningen der tradisjonelle søkere ikke kan gi den fullstendige oversikten over hva som befinner seg i bakken. Ta kontakt for tilbud.

 

EasyLocator GPR markradar/georadar

EasyLocator er en brukervennlig markradar/georadar fra svenske Malå GeoScience.

EasyLocator er løsningen der tradisjonelle rør/kabel søkere ikke kan gi den fullstendige oversikten over hva som befinner seg i bakken.

EasyLocator kan detektere rør og kabler i alle materialer. I motsetning til konvensjonelle rør og kabelsøkere reagerer markradaren på forskjellen i materialers konduktivitet, og den kan derfor benyttes til å detektere objekter av ikke ledende materialer som plast, kompositt, betong, keramikk, asfalt o.l.


EasyLocator benytter seg av Malås nye HDR system som gir uovertruffen oppløsning og dybderekkevidde.

EasyLocator er et viktig hjelpemiddel på anleggsplasser, og andre steder der lokalisering med markradar kan minske risikoen for skader, forsinkelser og erstattningskrav.

EasyLocator er betydelig enklere å betjene enn sine forgjengere. Bare noen få innstillinger er nødvendig for å starte en markskanning. Den er dessutean rimelig i innkjøp.

 
 

EasyLocator leveres med en antenne som egner seg for skanning etter objekter og lagdelinger ned til mer enn 5 meter under gode forhold. Den kan kalibreres for ulike jordsmonn, for å gi bedre presisjon i dybdeanvisningen.

EasyLocator har en robust og lyssterk LCD-skjerm som er lett å lese i direkte sollys. Hjulene kan justeres for å øke bakkeklaringen. Det er også mulig å utføre målinger ved å dra radaren etter seg. Dette forenkler målinger i røft terreng eller på løs mark der det kan være vanskelig å dytte radaren foran seg.

Programvaren kan oppdateres via Internet.

 

 

Tekniske spesifikasjoner:

 

Anvendelsestemperatur: -20 til + 50 °C

Ladetid: 3 timer

Strømforsyning: Opptil 4 stk 12 V Li-Ion, 8,7 Ah

Driftstid: Opptil 14 timer med 4 batterier

Skjerm: 10.4 tommer transreflektiv TFT fargeskjerm

Antenne: 450 MHz HDR

Beskyttelse: Regnsikker, IP66

Søkedyp: Opptil 5+ meter avhengig av forholdene

Størrelse med hjul: 67 x 47 x 19 cm

Totalvekt: 19 kg

 

 

 

Bilde Product Name Unit Price Produktkode Tilgjengelighet Quantity
Omnimarker Markørballer Omnimarker Markørballer Kr 0 TM160
Marker-Mate EML søker Marker-Mate EML søker Kr 0 TEML
FAST PWG Trykkpulsgenerator FAST PWG Trykkpulsgenerator Kr 0 A2150