Bounty Hunter Junior TID metalldetektor

In Stock
ID: 182
Produktkode: FBHJRTID
Merke: Bounty Hunter

1,380.00kr‎
(Ex Tax: 1,104.00kr‎)

Beskrivelse

Bounty Hunter Junior TID er en ny metalldetektor med eksepsjonell ytelse for sin prisklasse. Den har skjerm med smilefjesikoner og lydsignal med 3 forskjellige toner for enkel identifisering av metallobjekter. Lengden passer for barn fra 6 år, men den kan også benyttes av voksne for kortvarige søk etter tapte nøkler og liknende.

Bounty Hunter Junior TID er en ny metalldetektor med eksepsjonell ytelse for sin prisklasse. Dette er en videreutvikling av Bounty Hunter Junior som har vært markedets bestselger gjennom flere år. Denne nye modellen har skjerm med smilefjesikoner og lydsignal med 3 toner (dyp, middels og lys tone) for enkel identifisering av metallobjekter. Den har også en dybdeindikator som viser relativ dybde for objekter i myntstørrelse. Passer for barn fra 6 år.

Skuffet smilefjes og lydsignal med dyp tone: Metallobjekter med lav konduktivitet. Jernholdige objekter som skruer, spiker, korker og liknende.

Undrende smilefjes og lydsignal med middels-lys tone: Ikke-jernholdige metallobjekter med lav konduktivitet. Eksempler er mindre biter av sølvpapir og andre aluminiumsobjekter, men små mynter og tynne og små smykker i gull og sølv kan også klassifiseres her. Store jernobjekter kan også klassifiseres her.

Lykkelig smilefjes og lydsignal med lys tone: Objekter med høy konduktivitet. Eksempelvis mynter i sølv, kobber, og kobbernikkel. Store aluminiumsobjekter kan også klassifiseres her.

 

Søkemodus: Motion-diskriminasjon
Søkehode: 4" diameter, vanntett
Full lengde/sammenslått lengde: 80 cm/50 cm
Rekkevidde (lufttest, mynt): 12-16 cm
Maksimal rekkevidde for større gjenstander: 40-50 cm
Strømforsyning: 2 stk. 1,5 V AA-batteri
Batterilevetid: ca. 30 timer
Vekt: 0,6 kg


Test

bounty hunter er bra for nybegynnere